Η Εurobank ανακηρύχθηκε μεταξύ άλλων ως η Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα, για το 2023, από το περιοδικό Global Finance.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για το όγδοο διαδοχικό έτος που η Τράπεζα λαμβάνει αυτήν τη διάκριση. Οι νικητές των φετινών βραβείων είναι οι τράπεζες που πρόσφεραν ευρύ φάσμα υπηρεσιών και πέτυχαν ισχυρά αποτελέσματα, θέτοντας βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Ανάμεσα στα κριτήρια για την επιλογή των νικητών εξετάστηκαν η αύξηση του ενεργητικού, η κερδοφορία, η γεωγραφική εμβέλεια, οι στρατηγικές σχέσεις και η ανάπτυξη επιχειρηματικών κινήσεων και καινοτόμων προϊόντων. Επίσης το Global Finance έλαβε υπόψιν εισηγήσεις τραπεζικών στελεχών, αναλυτών και εκπροσώπων εταιρειών από όλο τον κόσμο.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι το 2022 η Τράπεζα απέσπασε τριπλή διάκριση ως η Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα από τα περιοδικά διεθνούς κύρους The Banker, Global Finance και Euromoney.

To βραβείο του Καλύτερου Private Banking Εγχώριας Τράπεζας στην Ελλάδα, για το 2023, απέσπασε η Εurobank από το διεθνούς κύρους περιοδικό Euromoney, ενώ ως το Καλύτερο Private Banking Διεθνούς Τράπεζας στην Κύπρο, για το 2023, βραβεύθηκε η Εurobank Κύπρου.

Πρόκειται για τη δεύτερη βράβευση για τον τομέα του Private Banking για το 2023, καθώς η Τράπεζα απέσπασε το βραβείο της Καλύτερης Τράπεζας Private Banking σε Ελλάδα & Κύπρο και από το Global Finance. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Όμιλος έχει βραβευθεί, συνολικά, 18 χρονιές για τις υπηρεσίες Private Banking στην Ελλάδα και 12 χρονιές για τις αντίστοιχες υπηρεσίες στην Κύπρο, από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ