Τη σημαντική θέση που έχει κατακτήσει στην ελληνική αγορά και τον καινοτόμο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η tbi bank, επιβεβαιώνουν τα δύο βραβεία που κατέκτησε στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Compliance Awards 2023”.

Μόλις σε ενάμιση χρόνο από τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα, η tbi bank προάγει σε όλο το πλαίσιο λειτουργίας της τη διαφάνεια και την κουλτούρα της Συμμόρφωσης προς την ισχύουσα νομοθεσία και το ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο, με επίκεντρο πάντα την προστασία των πελατών της- ιδιωτών ή επιχειρήσεων- θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη διαφύλαξη της αξιοπιστίας της, ούσα η πρώτη ψηφιακή τράπεζα στην Ελλάδα.

Η tbi bank, καταθέτοντας υποψηφιότητα με τίτλο «Χτίζοντας τη Διεύθυνση Κανονιστικής Συμμόρφωσης της πρώτης Ψηφιακής Τράπεζας στην Ελλάδα», κατάφερε να αποσπάσει δύο σημαντικές διακρίσεις. Ειδικότερα, το πρώτο βραβείο αφορά στην κατηγορία «Best Compliance Team – Banking & Financial sector», όπου κατατάσσει την tbi bank ανάμεσα στις τρεις πιο επιτυχημένες Διευθύνσεις Συμμόρφωσης στον ελληνικό χρηματοπιστωτικό κλάδο, ενώ το δεύτερο βραβείο την κατηγορία «Team to Watch» με την tbi bank να βρίσκεται μεταξύ των δύο Διευθύνσεων Κανονιστικής Συμμόρφωσης, που έχουν επιδείξει εξαιρετική δραστηριότητα και αποτελέσματα πολύ μεγαλύτερα των πόρων που διαθέτουν.

Αναφερόμενος στη βράβευση της tbi bank, ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδος, δήλωσε: «Τα δύο βραβεία αποτελούν την αναγνώριση της συνεπούς στρατηγικής μας που διαπνέεται από κουλτούρα Συμμόρφωσης, πάντα προς όφελος του πελάτη. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, από την έναρξη της δραστηριότητας μας στην Ελλάδα, όχι μόνο ανταποκριθήκαμε επιτυχώς στις απαιτητικές, χρονοβόρες, πολύπλοκες και σημαντικές διεργασίες που χρειάστηκαν για τη λειτουργία μας στην ελληνική αγορά, αλλά έχουμε καταφέρει πλέον να είμαστε σε θέση να προβούμε σε ευέλικτα πλάνα για περαιτέρω ενίσχυση των υφιστάμενων διαδικασιών και περιορισμό των κινδύνων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ