Την άρρηκτη σχέση που συνδέει την Υδρόγειο Ασφαλιστική με το δίκτυο των ασφαλιστών της σε όλη την Ελλάδα επιβεβαίωσε, για άλλη μια χρονιά, ο ετήσιος κύκλος των συνεδρίων της εταιρείας, ο οποίος ολοκληρώθηκε μέσα στο Μάιο.

Έξι πόλεις, πάνω από 1800 σύνεδροι, 13 βραβεύσεις κορυφαίων συνεργατών,  αμέτρητα χαμόγελα και ένα ισχυρό μήνυμα προοπτικής και εξέλιξης συνοψίζουν το στίγμα των εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων η εταιρεία παρουσίασε ένα πλούσιο απολογισμό των πεπραγμένων και αποτελεσμάτων της προηγούμενης χρονιάς αλλά, κυρίως, έναν ακόμη πλουσιότερο χάρτη δράσεων για την περαιτέρω ενίσχυση και ανάδειξη του έργου του ανθρώπινου δικτύου  της.

Στα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς, η οποία έκλεισε για την Υδρόγειο Ασφαλιστική με θετικό πρόσημο στον κλάδο οχημάτων (+1,7 %) και σημαντική αύξηση στους λοιπούς γενικούς κλάδους (+7,5%) αναφέρθηκε ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Ασφαλιστική

«Το πρώτο τετράμηνο του 2018 καταγράφει ακόμη πιο αισιόδοξα στοιχεία», επεσήμανε ο κ. Κασκαρέλης, κάνοντας επίσης λόγο για «τις ιδιαίτερα υψηλές παροχές που απολαμβάνουν οι συνεργάτες της Υδρογείου μέσα από τον νέο, ενισχυμένο κανονισμό πωλήσεων». Ο κ. Κασκαρέλης ανήγγειλε, τέλος, σειρά πρωτοβουλιών, σε προϊοντικό, τεχνολογικό και οργανωτικό επίπεδο, που δημιουργούν περαιτέρω ισχυρά πλεονεκτήματα για την εταιρεία και, κατ’ επέκταση, τους συνεργάτες της.

«Με στόχο, πρόγραμμα, οργάνωση και συνεχή προσπάθεια ισχυροποιούμε και βελτιώνουμε από κάθε άποψη τον οργανισμό που λέγεται Υδρόγειος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λουκάς Κορομπίλης, Γενικός Διευθυντής, αναφερόμενος στα βασικά οικονομικά μεγέθη της εταιρείας, ενδεικτικά της ισχυρής θέσης και των δυναμικών προοπτικών της.  Επισημαίνεται, ότι, μεταξύ άλλων, το 2017 η εταιρεία κατέγραψε κέρδη προ φόρων ύψους 8,5 εκατ. ευρώ ενώ παρουσιάζει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, με τα ίδια κεφάλαιά της να ανέρχονται στα 58,3 εκατ. ευρώ και τον δείκτη  επιλέξιμων ιδίων κεφαλαίων προς κεφαλαιακή απαίτηση φερεγγυότητας (SCR RATIO) να διαμορφώνεται στο 142%.

Λουκάς Κορομπίλης, Γενικός Διευθυντής, Υδρόγειος Ασφαλιστική

«Το κίνητρό μας για να συνεχίζουμε κάθε μέρα να προχωράμε μπροστά με τον ίδιο ζήλο είστε εσείς» τόνισε ο κ. Πάνος Νικολάου, Εμπορικός Διευθυντής, ο οποίος παρουσίασε ορισμένα από τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εισήγαγε πρόσφατα η εταιρεία με στόχο, όπως ανέφερε, «να παράσχουμε στους συνεργάτες μας όλα τα  απαραίτητα προϊόντα – κλειδιά, με τα οποία θα καλύψουν το σύνολο των αναγκών ενός επαγγελματία ή ενός ιδιώτη, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις παραγωγές και τα χαρτοφυλάκιά τους».

Πάνος Νικολάου, Εμπορικός Διευθυντής, Υδρόγειος Ασφαλιστική

«Θέλουμε τους συνεργάτες μας να αποτελούν πρωταγωνιστές του σήμερα και του αύριο της ασφάλισης» υπογράμμισε με σαφήνεια, κατά την καταληκτική του ομιλία, ο Πρόεδρος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης. Ο κ. Κασκαρέλης αναφέρθηκε, με ιδιαίτερα εγκάρδιο τρόπο,   στον άρρηκτο δεσμό συνεργασίας αλλά και φιλίας που συνδέει την εταιρεία με τους συνεργάτες της, μια ισχυρή παρακαταθήκη που «μας ωθεί καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι και να ξεπερνάμε τους στόχους μας».

Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος Δ.Σ., Υδρόγειος Ασφαλιστική

Τα Συνέδρια της Υδρογείου Ασφαλιστικής αναπτύχθηκαν σε διάστημα δύο περίπου μηνών, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, με το Συνέδριο Βορείου Ελλάδος και καταλήγοντας στην Αθήνα, με το Συνέδριο Στερεάς Ελλάδος, Νήσων Αιγαίου και Κρήτης. Μεσολάβησαν τα Συνέδρια Ηπείρου στα Γιάννενα, Θεσσαλίας στη Λάρισα, Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα και Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

Συνέδριο Βορείου Ελλάδος, Θεσσαλονίκη.

Οι βραβευθέντες συνεργάτες της εταιρείας για το 2018 είναι:

 • «Αλεξόπουλος Σ. & ΣΙΑ Ο.Ε.», Αλεξάνδρεια Ημαθίας
 • Βλάχου Βασιλική, Άμφισσα
 • «Ζαμαλής Ι. & Συνεργάτες Ε.Ε.», Κάρπαθος
 • «Κοινωνία Κληρονόμων Ευστρατίου Ρούσσου», Αίγινα
 • Κορδελίδης Αυρήλιος, Ξάνθη
 • «Μ.Α.Ι.Ν. Ε.Π.Ε. Ασφάλειες Νικομάνης», Κέρκυρα
 • «Μπότσης Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε.», Λουτράκι Κορινθίας
 • Παπαδάτος Μιχάλης, Κεφαλονιά
 • Ράπτης Γεώργιος, Ελασσόνα
 • «Σιάντσης Π. & Σ. & ΣΙΑ Ο.Ε.», Καστοριά
 • Τζόγιας Λουκάς, Σάμος
 • Χασάπης Σωτήριος, Λέσβος
 • «Χριστόφορος Μεσίτες Ασφαλίσεων Ε.Π.Ε.», Πάρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here