Οι ασιατικές αγορές δε κατάφεραν να κινηθούν σε θετικά εδάφη μολονότι η Wall street χθες εμφάνισε ήπια κέρδη, διαγράφοντας πτωτικά πρόσημα.

Ειδικότερα, ο ιαπωνικός Nikkei βρέθηκε 47,84 μονάδες χαμηλότερα ή 0,21% στις 22.818,02 μονάδες/ Στη Σεούλ ο δείκτης Kospi, υποχώρησε κατά 0,65% στις 2.459,54 μονάδες, με τις τεχνολογικές μετοχές να σημειώνουν συγκριτικά τις μεγαλύτερες απώλειες. Η δεικτοβαρής Samsung Electronics υποχώρησε κατά 1,6% και η κατασκευάστρια τσιπ, SK Hynix, διέγραψε τα αρχικά κέρδη του σημείωνε για να υποχωρήσει κατά 1,64%.

Στο Χονγκ Κονγκ, ο δείκτης Hang Seng υποχωρεί κατά  346.48 μονάδες ή -1,10%  στις 31.196,32 μονάδες. Τον δείκτη  συμπαρασύρουν χαμηλότερα οι δεικτοβαρείς μετοχές του χρηματοπιστωτικού και τεχνολογικού κλάδου, με την Tencent να σημειώνει βουτιά τις τάξης του 2,43%.

Στις ηπειρωτική Κίνα, οι αγορές αν και παρέδωσαν τις ισχνά κέρδη τους, για το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης κινούνται σταθεροποιητικά καθώς οι επενδυτές επεξεργάζονταν τα μικτά στοιχεία για την οικονομία της Κίνας. Ο δείκτης Shanghai composite, υποχωρεί κατά 0,22% και ο Shenzhen βρίσκεται 0,12% χαμηλότερα.

Στο Σίδνεϊ, ο δείκτης S&P/ASX 200 σημείωσε απώλειες της τάξης του 0,61%. Οι μετοχές του τηλεπικοινωνιακού κλάδου κατέγραψαν την μεγαλύτερη υποχώρηση με την Telstra να βυθίζεται κατά 4,28%.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here