Ξεκίνησε το διήμερο κορυφαίο συνέδριο της ασφαλιστικής αγοράς, το 13th Insurance Conference, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα LiveOn της ethosEVENTS.

Ο CEO της Ethos Group Κωνσταντίνος Ουζούνης στην εναρκτήρια ομιλία του, κηρρύσσοντας την έναρξη του Insurance Conference, έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό συνέδριο στον χώρο της ασφάλισης.

“Πρόκειται για το τρίτο συνέδριο, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα LiveOn της ethosEVENTS, ένα από τα μεγαλύτερα της χρονιάς. Η ασφαλιστική βιομηχανία ωφελεί τη χώρα, εύχομαι να είναι ένα εποικοδομητικό συνέδριο”, τόνισε ο κ. Ουζούνης.

Τριάντα διακεκριμένοι ομιλητές από όλη την ασφαλιστική αγορά θα συζητήσουν τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία στην ασφαλιστική αγορά, θα παρουσιάσουν τη στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης που έχει ενσκήψει στην αγορά και θα μοιραστούν τις εκτιμήσεις τους για το μέλλον της

Το πολυαναμενόμενο 13th Insurance Conference ξεκινά με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση να αποτυπώνει τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες & πολιτικές για τον τομέα της κρατικής και ιδιωτικής ασφάλισης και κεντρικό ομιλητή τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, με θέμα τις «Τρέχουσες εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και ορισμένες σκέψεις για το μέλλον».

Το συνέδριο με τίτλο «Η ασφαλιστική αγορά την εποχή της COVID-19»θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 9 & την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα LiveOn της ethosEVENTS. Θεσμικός ομιλητής θα είναι κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος ΔΣ της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH Ασφαλιστική. Στο πλαίσιο συνεδρίου θα απονεμηθεί η Τιμητική Διάκριση “Διακεκριμένος Ηγέτης στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά”στον κ. Ερρίκο Μ. ΜοάτσοΔιευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΧΑ Ασφαλιστική. Το συνέδριο διοργανώνει η ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr , το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here