Στις 24-27 Μαΐου πραγματοποιείται διαδικτυακά ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων, το 12ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας,μέσα από την πρωτοπόρα πλατφόρμα LiveOn.

Πρόκειται για μια μεγάλη virtual εκδήλωση, που πραγματοποιείται στην εντυπωσιακή διαδραστική πλατφόρμα LiveOn με έμφαση φέτος στην πληροφορική, τις νέες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Tο Πανόραμα έχει ως κεντρική θεματική το τρίπτυχο Πληροφορική, Νέες τεχνολογίες και Ψηφιακός Μετασχηματισμός, ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα, γεμάτο νέες προοπτικές και ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και απασχόλησης που «αγκαλιάζει» αμέτρητες ειδικότητες: πληροφορική, μαθηματικά, στατιστική, design, digital marketing, project management κτλ.

Απευθύνεται σε νέους και νέες όλων των ηλικιών με αγάπη για τον προγραμματισμό, τα analytics, το engineering και την τεχνολογία ευρύτερα, αλλά και σε εκείνους που σκέφτονται μια αλλαγή καριέρας προς πιο τεχνολογικές ειδικότητες.

Στην ατζέντα της φετινής διοργάνωσης το «Πανόραμα» έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει μια συζήτηση του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα συνομιλήσει με μια ομάδα νέων, με θέμα την πρόοοδο μέσω της εξέλιξης της Τεχνολογίας και τον ρόλο της Ελλάδας.

Κάνοντας δωρεάν εγγραφή, μπορείτε:

1. να παρακολουθήσετε ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και panel discussions με 150+ εισηγητές. Οι ομιλητές θα σας μιλήσουν για τάσεις και ευκαιρίες απασχόλησης καθώς και για την καθημερινότητά τους ανάλογα με το ρόλο τους π.χ. Data Analyst, DevOps, Software Engineer, Information Security Officer κτλ. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο παρακάτω virtual conference center:

2. να συμμετάσχετε στα ψηφιακά Tech Career Days με τη συμμετοχή 33 σημαντικών επιχειρήσεων. Εκεί μπορείτε να δείτε ανοιχτές θέσεις εργασίας και να θέσετε ερωτήσεις στους εκπροσώπους των εταιρειών:

3. να παρακολουθήσετε τα mini Tech Business Days όπου 17 εταιρείες θα παρουσιάσουν τα τεχνολογικά τους project, τις ειδικότητες που έχουν ή αναζητούν κ.τλ.

4. να ανεβάσετε το προφίλ σας και το βιογραφικό σας (αν θέλετε) και να έχουν πρόσβαση σε αυτά οι εταιρείες για ένα μήνα.

5. να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό Leaderboard και ανάλογα με το πόσο δραστήριοι είστε (π.χ. πόσες ομιλίες παρακολουθήσετε ή πόσους φίλους φέρετε κτλ) θα κερδίζετε πόντους και οι πέντε πρώτοι στο τέλος θα επιβραβευθούν με σημαντικά δώρα.

Τέλος, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους και όσες συνδεθούν δύο, τουλάχιστον, διαφορετικές μέρες και για τέσσερις ώρες συνολικά. 

Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα!

Η LiveOn είναι μια καινοτόμος, πλήρως εξοπλισμένη, Ψηφιακή Πλατφόρμα που καλύπτει απρόσκοπτα τις πολύ απαιτητικές ανάγκες για επιχειρηματική επικοινωνία σε ένα μεγάλο εύρος τομέων της αγοράς, ζωντανεύοντας και ενεργοποιώντας ολόκληρη τη βιομηχανία του μάρκετινγκ (εκδηλώσεις, εκθέσεις, συναντήσεις, παρουσιάσεις, γενικές συνελεύσεις, IR & PR δραστηριότητες κ.λπ.).

H LiveOn μεταμορφώνει πλήρως ολόκληρη την εμπειρία της επιχειρηματικής σχέσης σε κάθε είδους εκδήλωση, είτε πλήρως ψηφιακή είτε υβριδική, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις και οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν μοναδικές ευκαιρίες για ενδιαφέρον περιεχόμενο, επαγγελματική δικτύωση και στοχευμένη προώθηση, χωρίς τους περιορισμούς (ταξίδια, χώρος κ.λπ.) των φυσικών εκδηλώσεων και σε κλάσμα του κόστους τους.

Χρησιμοποιώντας προηγμένες web τεχνολογίες και ένα ασφαλές περιβάλλον πλοήγησης βασισμένο στο cloud, η LiveOn παρέχει ένα γρήγορο και φιλικό στη χρήση περιβάλλον λειτουργίας για διοργανωτές και συμμετέχοντες, με χαμηλό και επεκτάσιμο κόστος επένδυσης στη χρήση του, και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πολλαπλές και επιτυχημένες ευκαιρίες επιχειρηματικής επικοινωνίας.

H LiveOn αναπτύχθηκε και διατίθεται εμπορικά από τον όμιλο εταιρειών ethosGROUP.

Προγραμματίστε το demo σας μαζί μας σήμερα στο info@liveon.tech ή στο +302109984950.