Ένα ακόμη πολύ σημαντικό συνέδριο, το 11th Clinical Research Conference, #crco22, με τίτλο «Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει την Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί αύριο, 13 Δεκεμβρίου. Στο συνέδριο θα συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον τομέα των κλινικών μελετών.

Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στο άμεσο μέλλον στον τομέα των κλινικών μελετών σε διεθνές επίπεδο. Ο Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός, η ολοένα αυξανόμενη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και οι αποκεντρωμένες κλινικές δοκιμές (Decentralized Clinical Trials) φαίνεται ότι θα είναι οι οδηγοί των εξελίξεων.

Στο συνέδριο θα παρευρεθεί και ο κ. Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Υγείας, για έναν θεσμικό χαιρετισμό. 

Επίσης, στο πλαίσιο του 11th Clinical Research Conference, θα πραγματοποιηθεί Κλειστή Συνάντηση Εργασίας με τη συμμετοχή του κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλου, Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, διοικητών και στελεχών νοσοκομείων και Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) από όλη τη χώρα.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν κι άλλοι σημαντικοί ομιλητές, όπως οι ακόλουθοι:

Βαρβάρα Βαζαίου, Local Country Site Activation Manager για την Ελλάδα

Γεώργιος Βαρδαμίδης, Quality Assurance Project Manager-Biotechnology Operations, DΕΜΟ

Γεώργιος Ε. Δαφούλας, Ακαδημαϊκός Υπότροφος Ψηφιακής Διαγνωστικής και Θεραπευτικής, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Ιατρικός Διευθυντής Innovation Sprint

Ελευθέριος Θηραίος, MD, Msc in Public Health, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός, Δ/ντής ΕΣΥ, Κέντρο Υγείας Βάρης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Βελτίωσης της Ποιότητας των Υπηρεσιών Υγείας, Οργανισμός Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία (Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε.), Γενικός Γραμματέας Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών

Λεωνίδας Κληρονόμος, Αναπληρωτής Προϊστάμενος, Τμήμα Κλινικών Δοκιμών, Διεύθυνση Φαρμακευτικών Μελετών & Έρευνας, Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ)

Ευαγγελία Κοράκη, Πρόεδρος, HACRO (Ελληνικός Σύλλογος των CROs), Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, Coronis Research ΑΕ

Νίκος Κωστάρας, Γενικός Διευθυντής, IQVIA Ελλάδος

Δρ. Αθανάσιος Κώτσανης, Medical Director Greece & Cyprus, Southern Mediterranean & Black Sea (SMBS), Cluster Medical Director, Bayer

Αγγελίνα Μαυράκη, Διευθύντρια Τμήματος Κλινικών Μελετών, Sanofi

Ελευθέριος Πάλλης, MD, MSc, PhD

Χρήστος Ι. Τσαρούχης, Clinical Operations Manager, Ιατρικό Τμήμα, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ

Γιάννης Χονδρέλης, Διευθυντής Ιατρικού Τμήματος, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, Συντονιστής Ομάδας Κλινικών Μελετών ΣΦΕΕ

Τις εργασίες του συνεδρίου και τις θεματικές συζητήσεις θα συντονίσει ο κ. Αιμίλιος  Nεγκής, Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Pharma & Health Business και του portal virus.com.gr.

Το 11th Clinical Research Conference, #mtco22, διοργανώνεται από την ethosEVENTS, τον ενημερωτικό ιστότοπο υγείας virus.com.gr και το περιοδικό πολιτικής της υγείας Pharma & Health Business. Θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel και με παράλληλη online μετάδοση των εργασιών του μέσα από το LiveOn Expo Complex.

Για πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/11th-clinical-research-conference/ και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn και YouTube.

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ethosevents.eu/11th-clinical-research-conference-dilosi-symmetochis/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here