Νέες διακρίσεις για την ελληνική ναυτιλία, καθώς 11 Έλληνες αλλά και 2 Κύπριοι εφοπλιστές συμπεριλήφθηκαν στον κατάλογο των Lloyd’s με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στη ναυτιλία το 2019.

Αναλυτικά στην 7η θέση βρίσκεται κ. Γιάννης Αγγελικούσης, ενώ ακολουθούν ο κ. Γιώργος Προκοπίου της Dynacom/Dynagas, στην 13η θέση, στην 19η θέση είναι ο Γιώργος Οικονόμου της TMS και στην 20ή η Αγγελική Φράγκου (Navios).

Λίγες θέσεις πιο κάτω και συγκεκριμένα στην 25η βρίσκεται το όνομα του Παναγιώτη Γ. Λιβανού της GasLog ενώ στην 29η, βρίσκεται ο Πέτρος Παππάς, διευθύνων σύμβουλος της Star Bulk.

Στη Lloyd’s List για τη ναυτιλία συγκαταλέγεται ακόμη ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης στην 32η θέση και ακολουθούν στην 59η ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην 61η ο επικεφαλής της Costamare, Κωστής Κωνσταντακόπουλος, στην 71η ο Κύπριος Γιώργος Λογοθέτης (Libra), στην 81η ο Νικόλας Τσάκος με την TEN και στην 82η ο πρόεδρος της Intercargo Δημήτρης Φαφαλιός.

 

Tέλος στην 95η θέση βρίσκεται η Κύπρια Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου, πρόεδρος της Wista (Women’s International Shipping & Trading Association).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ισχυρότερος στον κατάλογο αναδεικνύεται ο πρόεδρος της Cosco China Siping Xu Lirong μαζί με τον Li Jianhong επικεφαλής της China Merchants Group, που σημειωτέον έχουν αμφότεροι παρουσία στην Ελλάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here