Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ,  σε συνεργασία με το επιστημονικό Περιοδικό “Δίκαιο Τεχνολογίας & Επικοινωνίας”,  διοργανώνει το  10ο Συνέδριο για το ΔΙΚΑΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, “Cutting Edge Issues in Communications, Information and Technology” την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, διά ζώσης στο Wyndham Grand Athens.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT), της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο επιτάσσουν συνεχή ενημέρωση και συμμετοχή στην εξέλιξη του διεπιστημονικού διαλόγου. Το Συνέδριο πρωτοπορεί φιλοξενώντας έγκριτους εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι συνομιλούν και αναπτύσσουν τις κρίσιμες εξελίξεις στα θέματα της ιδιωτικότητας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων, της κυβερνοσφάλειας και του κυβερνοέγκληματος, της διανοητικής ιδιοκτησίας, των domain names, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των νέων μορφών συναλλαγών, των νέων τεχνολογιών και της Legal Tech, των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, της Ραδιοτηλεόρασης, του Τύπου, της προσβολής της προσωπικότητας μέσω ΜΜΕ και διαδικτύου.

Το 10ο Συνέδριο για το ΔΙΚΑΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  θα έχει την τιμή να υποδεχτεί ως Keynote Speaker, την διεθνούς φήμης Kosta Eleni, Professor in Technology Law, and Human Rights Tilburg University.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Χορηγίες: Σοφία Γεωργοπούλου, Τ. 210 3678920,  Ε. sofia.georgopoulou@nb.org 

Πληροφορίες – Συμμετοχές: Δέσποινα Δαμίγου, Τ. 210 3678907,

Ε. despoina.damigou@nb.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ