Με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς έκλεισε η πρώτη ημέρα της Νο1 Διαδικτυακής Έκθεσης Ελληνικών Τροφίμων και ποτών FMS – Food Market Show Edition 2.

Την έκθεση επισκέφτηκαν πάνω από 900 αγοραστές από 60 και πλέον χώρες.  Την πρώτη ημέρα της έκθεσης σημαντικοί αγοραστές από Super Market, Hyper Market, διανομείς, εισαγωγείς κλπ, πραγματοποίησαν πάνω από 500 προκαθορισμένες συναντήσεις.  

Οι εταιρείες που συμμετέχουν από διαφόρους κλάδους είναι εμβληματικές, με σημαντική εξαγωγική παρουσία σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Επίσης λαμβάνουν μέρος εταιρείες από όλη την Ελλάδα με εξαιρετικά προϊόντα που αναζητούν νέες ευκαιρίες στην Ελληνική και διεθνή αγορά.

Με το 2ο Food Market Show η πρεμιέρα του LiveOn Expo Complex, του ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου της LiveOn

Στη 1η ημέρα συμπεριλήφθηκαν ενημερωτικές εκδηλώσεις με θεματικές που άπτονται του εξαγωγικού ενδιαφέροντος, για τις αγορές της Σιγκαπούρης, της Αυστρίας και του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ το απόγευμα έκλεισε με την ενδιαφέρουσα παρουσίαση της πλατφόρμας Access2Markets της Ε.Ε. με θέμα τους τρόπους πρόσβασης των Ελλήνων εξαγωγέων στην παγκόσμια αγορά. Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν εκατοντάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. 

Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας θα ενταθεί με νέο αριθμό προκαθορισμένων συναντήσεων Β2Β με περισσότερους αγοραστές από περισσότερες χώρες, συγκριτικά με την 1η ημέρα. Αντίστοιχα στη 2η ημέρα περιλαμβάνονται ενημερωτικές εκδηλώσεις για την αγορά της Κίνας και των Η.Π.Α. αλλά και διαδικτυακές οινογνωσίες για τα ευρωπαϊκά προγράμματα WINE IN MODERATION και EU QUALITY WINES, με δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν για τους επισκέπτες. 

Οι πύλες της FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2 θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 14/5 σε ένα απόλυτα λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον για ενδιαφέρουσες εμπορικές συναντήσεις. 

Εγγραφείτε τώρα https://www.foodmarketshow.com/panel/login  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here