Δεν συζητούν το ενδεχόμενο πώλησης μειοψηφικού ποσοστού της εισηγμένης, οι αδελφοί Βασίλης- Δημήτρης Πολύχρονος όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
Φήμες για κρούσεις, αρχικά από την πλευρά χρηματιστηριακού παράγοντα είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα στα στέκια της Ψανής, στην γραφική Ναύπακτο, είχαν όμως διαψευστεί έμμεσα (χωρίς επίσημη διάψευση από την διοίκηση της εταιρείας).
Η εταιρεία ξεπέρασε την κρίση του 2010-2012 (αναστολή εργασιών παραγωγής και διάθεσης υφασμάτων) για να επανέλθει, σταδιακά από το 2013 και μετά, με την δεύτερη γενιά να έχει αναλάβει τα ηνία.
Πλέον το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής (εξαιρετικής ποιότητας νήμα) εξάγεται (Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Αυστρία, Βουλγαρία κ.α ) με τον κλάδο να έχει έρθει- εκ νέου- στο προσκήνιο (και λόγω Κίνας).
Με την αποτίμηση της εταιρείας, στα 8,34 εκατ. μετά και το χθεσινό 17,89% στα 0,725 ευρώ οι βασικοί μέτοχοι σε καμία περίπτωση δεν θα πωλούσαν μερίδια τους.
Το ερώτημα είναι, εάν θα μπορούσε να βρεθεί δυνητικός αγοραστής σε υψηλότερες τιμές, που φέρεται να το συζητούν τα μέλη της οικογένειας Πολύχρονου.
Πάντως το “σφικτό” free float διευκολύνει την διαμόρφωση μεγαλύτερης χρηματιστηριακής αξίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here