Ταυτότητα Banks.com.gr

Δεν είμαστε ακόμη ένα ενημερωτικό portal στην κουρασμένη και κορεσμένη ελληνική αγορά. Δεν θέλουμε να συμβάλλουμε στην “γενική ενημέρωσή”. Φιλοδοξούμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο βαθιάς γνώσης, αξιόπιστης ανάλυσης και ολοκληρωμένης παρουσίασης όλων των διαστάσεων κάθε σημαντικής καινοτομίας.

Στοχεύουμε στο intelligence που σπανίζει, όχι στο info που αποτελεί είδος εν αφθονία στη εποχή μας.

Αντικείμενό μας η πραγματική οικονομία και η νέα ψηφιακή πραγματικότητα. Παντού στον κόσμο, οι κοινωνίες εξελίσσονται με την επιχειρηματική δραστηριότητα. Αιμοδότης της επιχειρηματικότητας είναι το τραπεζικό σύστημα που συγκεντρώνει, αξιοποιεί και διαχειρίζεται το εργαλείο που ονομάζεται ΧΡΗΜΑ.

Γι’ αυτό μελετούμε προσεκτικά τις εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα -όχι μόνον στο ελληνικό- και προσπαθούμε να αναδείξουμε τις νέες ευκαιρίες για όλους όσοι διαχειρίζονται, διακινούν ή απλώς συναλλάσσονται με το χρήμα σε όλες του τις σύγχρονες μορφές.

Προτείνουμε λύσεις, συγκρίνουμε στρατηγικές και τολμούμε να παίρνουμε θέση στα θέματα εκείνα που οι πολλοί απλώς παρατηρούν.

Διαφημίζουμε χωρίς φόβο -και με πάθος- τις επιχειρήσεις εκείνες, τα προϊόντα εκείνα και τις υπηρεσίες που αξιολογούμε πως ξεχωρίζουν γιατί προσθέτουν αξία στην καθημερινότητά μας.

Υποδείξεις δεχόμαστε μόνο από τους αναγνώστες. Παρατηρήσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες και σεβαστές, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από τους επαΐοντες των αγορών χρήματος και κεφαλαίων.

Μια ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων και αναλυτών, με διεθνή εμπειρία και παγκοσμίου εμβέλειας διασυνδέσεις, με επικεφαλής τον Χρήστο Ν. Κώνστα δουλεύει εδώ και μήνες, συστηματικά, για να προσθέσει ένα διαφορετικό λιθαράκι στο intelligence μιας νέας εποχής…