Σε εξέλιξη είναι η συζήτηση της επιτροπής για το άνοιγμα δραστηριοτήτων μετά το Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή δίνει πράσινο φως για επανεκκίνηση της εστίασης, ήτοι εστιατόρια και καφέ, αμέσως μετά το Πάσχα, με τραπεζάκια αποκλειστικά έξω και φυσικά αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Το πόσοι θα εορτάσουμε παρέα στο πασχαλινό τραπέζι αναμένεται να οριστεί μετά την εισήγηση της επιτροπής των ειδικών που συνεδριάζει σήμερα.

Η κυκλοφορία θα επιτρέπεται μέχρι τις 10 το βράδυ τη Μεγάλη Εβδομάδα και μέχρι τις 11 το βράδυ μετά το Πάσχα.

Σε ότι αφορά στο Πασχαλινό τραπέζι θα μπορούν να παραβρεθούν 9 άτομα από δυο οικογένειες σε εσωτερικούς χώρους και 12 άτομα εάν το τραπέζι πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

Ακόμη, προβλέπεται άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου σε εξωτερικούς xώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες τα καφέ και τα εστιατόρια θα ανοίξουν με πολύ αυστηρούς όρους. Αυστηρά με τραπεζάκια έξω, συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ανά κατάστημα και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων.

Όσο για τα σχολεία, φαίνεται πως θα επαναλειτουργήσουν με δια ζώσης διδασκαλία στις 10 Μάϊου τα δημοτικά και τα Γυμνάσια.

Οι δε διαπεριφερειακές μετακινήσεις θα επιτραπούν από τις 14 Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here