Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων, έτσι και φέτος, η Piraeus Securities διοργανώνει την Greek Day στη γαλλική πρωτεύουσα την Πέμπτη.
Οι πρώτες συμμετοχές κλείστηκαν τον Νοέμβριο, όπως σημειώνει ο Κώστας Ξένος, επικεφαλής της χρηματιστηριακής, για να φτάσουν τις συνολικά 20: Aegean, ΔΑΑ, ΑΔΜΗΕ, Alpha Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Cenergy Holdings, ΔΕΗ, Fourlis, HelleniQ Energy, EXAE, Ideal Holdings, Κρι Κρι, Motor Oil, Metlen, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, Optima bank, Τράπεζα Πειραιώς, Sarantis, TITAN Cement International.
Έχουν «κλειστεί» τουλάχιστον 150 συναντήσεις με διαχειριστές 30 funds από 116 και 24 αντίστοιχα με το roadshow στα τέλη Ιανουαρίου 2024.
Ενθαρρυντικό, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της χρηματιστηριακής, είναι το γεγονός πως, πλέον, οι εκπρόσωποι των funds, εκτός από τον τραπεζικό κλάδο και 4-6 συνήθεις επιλογές ομίλων και επιχειρήσεων (που καλύπτουν και μέσω εκθέσεων/αναλύσεων), στρέφουν την προσοχή τους και σε άλλες εισηγμένες.