Η πρώτη πλήρης all-in-one ψηφιακή πλατφόρμα για την επιχειρηματική επικοινωνία και τα events, θα παρουσιαστεί την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 16:00, στo πλαίσιo της 4ης ενότητας «Case Studies: e-Commerce & e-Business Performance Stories!» του 10oυ e-Business & Digital Marketing World Conference 2021.

Η καινοτόμος ελληνική τεχνολογία που προσθέτει μοναδικές νέες δυνατότητες στην ψηφιακή επικοινωνία εταιριών και οργανισμών με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους, δημιουργήθηκε από την στελεχιακή ομάδα του ethosGROUP όταν η πανδημία περιόρισε σε σημαντικό βαθμό την φυσική μας επαφή, για να αποτελέσει τη λύση στις απαιτήσεις επιχειρηματικής συνέχειας σημαντικών τμημάτων της αγοράς, και συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών του ομίλου στη διοργάνωση εκδηλώσεων με τις καινοτόμες τεχνολογίες της νέας ψηφιακής εποχής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, Founder & CEO της LiveOn, θα παρουσιάσει στο κοινό του συνεδρίου τη διαδρομή της πλατφόρμας από τη δημιουργία της το 2020 έως το σήμερα και τις μελλοντικές της προοπτικές, ενώ παράλληλα θα ενημερώσει για τις μοναδικές της δυνατότητες, οι οποίες αναδεικνύουν και την τεχνολογική της υπεροχή.

  • Ευέλικτο και εντυπωσιακό περιβάλλον γραφικών, σε 2D ή 3D μορφή, 
  • πολλαπλές δυνατότητες στοχευμένου networking μέσω προηγμένης AI τεχνολογίας, 
  • προσωποποιημένη εμπειρία πελατών
  • πολλαπλές επιλογές customization και 
  • διαδραστικά ψηφιακά περίπτερα
  • αναλυτικά reports με στατιστικά στοιχεία

είναι μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η LiveOn σε ένα εύρος λύσεων ειδικά σχεδιασμένων για να καλύψουν αποτελεσματικά την ανάγκη για απρόσκοπτη επιχειρηματική επικοινωνία σε τρείς απαιτητικούς τομείς – των Εκδηλώσεων, των Eκθέσεων και της Επιχειρησιακής Λειτουργιας.

Η παρακολούθηση της παρουσίασης αλλά και του Συνεδρίου e-Business & Digital Marketing World είναι δωρεάν. Εγγραφείτε τώρα online στις εργασίες του συνεδρίου και ενημερωθείτε ζωντανά για τη LiveOn τεχνολογία και τεχνογνωσία που θα κάνει πραγματικότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας.

Live the LiveOn Experience.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο online event άμεσα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here