Η Βαβυλουσάκης και Συνεργάτες, Re Engineers ανανέωσε για μία ακόμη φορά την πιστοποίηση της με το πρότυπο ISO 9001 OneCert.
Όπως ενημερώνουν οι σύμβουλοι της εταιρείας Eucat Α.Ε., ο Β.Ν. Βαβυλουσάκης (Δρ) Διαχειριστής Κινδύνων, πρώτος και σ’ αυτή την αγορά εφάρμοσε πρότυπα διαχείρισης που ακόμα και σήμερα υπερκαλύπτουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις αξιοπιστίας και απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρείας του σε όλους τους άξονες παρεχομένων υπηρεσιών, υψηλής φερεγγυότητας και διαχείρισης δεδομένων ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες.
Ας μην ξεχνάμε ότι η Βαβυλουσάκης και Συνεργάτες με διαφάνεια προσαρμοστικότητα και κοινωνική ευθύνη συμβάλλει με θετικό πρόσημο στην αγορά.
Υπήρξε άλλωστε σύμβουλος αναδιοργάνωσης επιχειρησιακών διαδικασιών σε δύο από τις μεγαλύτερες εταιρίες ασφαλιστικών πρακτορεύσεων που εδώ και 10 χρόνια η τεχνοκρατική τους θέση έχει πλήρως εξυγιανθεί και προσαρμοσθεί σε σύγχρονες πρακτικές.







