Η Ioniki συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση ARTOZA 2025, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo. Η εταιρεία παρουσίασε καινοτόμα προϊόντα, όπως ζύμες αργής ωρίμανσης και χωριάτικες πίτες με Π.Ο.Π. υλικά, εντυπωσιάζοντας τους επαγγελματίες της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας.

Στις 22 Φεβρουαρίου, ο γνωστός Chef Thomas Δεληγιάννης παρουσίασε τα προϊόντα της Ioniki, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά τους και μοιράζοντας επαγγελματικές συμβουλές. Η μεγάλη προσέλευση και τα θετικά σχόλια επιβεβαίωσαν τη δέσμευση της Ioniki στην ποιότητα, την καινοτομία και τη μεσογειακή παράδοση.

Διαβάστε επίσης:

ΑRTOZA 2025: Η μεγάλη έκθεση για τον κλάδο της Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής