Την δυνατότητα πρόσβασης σε έγκυρα στοιχεία για τις τιμές ακινήτων σ’ όλη την Ελλάδα μ’ ένα απλό κλικ θα έχουν πλέον χιλιάδες ενδιαφερόμενοι.

Έναν πρωτοποριακό δείκτη τιμών προσφοράς ακινήτων που δίνει άμεσα την εικόνα της τάσης των τιμών της αγοράς σε όλες τις περιοχές της χώρας παρουσιάζει ο  Spitogatos.

Ο Spitogatos Property Index (SPI) (https://www.spitogatos.gr/deiktis-timon) τροφοδοτείται από τη βάση δεδομένων του Spitogatos που περιέχει σήμερα περισσότερες

  • από 3 εκατομμύρια καταχωρήσεις ακινήτων και με τη χρήση εξειδικευμένων συστημάτων επεξεργασίας και ανάλυσης, δίνει μια ευκρινή εικόνα της διακύμανσης των τιμών από το 2011 έως και σήμερα για κάθε είδος ακινήτου σε κάθε περιοχή της χώρας.

Ο δείκτης, χρησιμοποιώντας ως χρονολογική βάση εκκίνησης το 2011, αποτυπώνει τις μεταβολές σε μονάδες δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν ενοικιάσεις ή πωλήσεις στην περιοχή που τους ενδιαφέρει, όπως και την κατηγορία ακινήτου, παρακολουθώντας την εξέλιξη των τιμών στην πάροδο του χρόνου.

Τα δεδομένα του δείκτη ανανεώνονται σε μηνιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here