Το Σέντραλ Πάρκ (Central Park), το μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο της Νέας Υόρκης, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί το πλέον πολυσύχναστο στις ΗΠΑ και έχει αποτελέσει πολλές φορές τοπίο γυρισμάτων γνωστών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Παλιές όμορφες εικόνες με τους αμερικανούς να καμαρώνουν για το πάρκο τους

Βρίσκεται στην περιφέρεια του Μανχάταν και αποτελεί ίσως το διασημότερο πάρκο παγκοσμίως, και βέβαια ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της Νέας Υόρκης που κάθε χρόνο δέχεται πλήθος επισκεπτών, που ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια.

Η πανδημία δυστυχώς που θερίζει στις ΗΠΑ, ευθύνεται για τις πρωτόγνωρες εικόνες που αντικρίζουν οι αμερικανοί.

Στην καρδιά της Νέα Υόρκης, οι σκηνές που έχουν στηθεί είναι έτοιμες για την υποδοχή των ασθενών. “Βλέπουμε ταινίες όπως το “Contagion” και σκεφτόμαστε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, το να το βλέπουμε μπροστά μας, είναι σουρεαλιστικό”, δηλώνει η 57χρονη Τζοάν Ντάμπαρ που συμμετέχει στην οργάνωση ενός νοσοκομείου εκστρατείας στο κέντρο του Μανχάταν.

Ο Στρατός κατασκευάζει υπαίθρια νοσοκομεία εκστρατείας

Αξιωματικοί στις ΗΠΑ θέλουν να δημιουργήσουν εκατοντάδες προσωρινά νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα χιλιάδες νέα κρούσματα Covid-19 που διαγιγνώσκονται καθημερινά κι ενώ οι ΗΠΑ κατέγραψαν χθες την φονικότερη ημέρα της κρίσης, με 575 νεκρούς.

Το Σώμα Μηχανικών του αμερικανικού στρατού, που μετέτρεψε ένα συνεδριακό κέντρο στη Νέα Υόρκη σε νοσοκομείο 1.000 κλινών σε διάστημα μίας εβδομάδας, αναζητεί ξενοδοχεία, κοιτώνες, συνεδριακά κέντρα και μεγάλους ανοιχτούς χώρους για να κατασκευάσει τουλάχιστον 341 προσωρινά νοσοκομεία, γνωστοποίησε σήμερα ο επικεφαλής του σώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ