Ως έμπρακτη στήριξη και όχι… ουτοπία φαντάζει (το αναφέρουμε με χιουμοριστική διάθεση) η διαδικτυακή ανάρτηση της Πάμελα Άντερσον για τον πρώην Τσάρο της Οικονομίας, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η πρώην… ναυαγοσώστρια και θαυμάστρια του κ. Βαρουφάκη έχει επαφή με την πραγματικότητα και την ελληνική πολιτική σκηνή. Όχι όπως η συνάδελφός της, ουτοπικό “φλερτ” του πρώην “συντρόφου” και υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Η Πάμελα έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την συμπάθειά της για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Μάλιστα η διάσημη ηθοποιός, όπως είχε δηλώσει ο γραμματέας του κόμματος «ΜέΡΑ 25», στο οποίο είναι επικεφαλής ο Γιάνης Βαρουφάκης, είχε έρθει σε επαφή με το κόμμα και βρέθηκε σε εκδήλωσή του στις Βρυξέλλες.

Χθες, η Pamela, μετά τα αποτελέσματα των εθνικών μας εκλογών και την είσοδο του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη στη Βουλή, έκανε retweet τις δηλώσεις του, δείχνοντας έτσι τη στήριξη  και τη χαρά της για το θετικό αποτέλεσμα.

 

Να θυμίσουμε ότι το όνομα άλλης μιας διασημότητας είχε αναφερθεί σε πολιτικές συζητήσεις…στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών είχε αναφέρει πως θα ήθελε να βγει για ποτό με την Σκάρλετ Γιόχανσον, παρουσιάζοντάς το ως κάτι ουτοπικό το θέμα των πλεονασμάτων, και την ηθοποιό να σπεύδει λέγοντας «Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στην Βουλή των Ελλήνων, αλλά έγινε κι αυτό. Βρέθηκα και εκεί…»!