Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα  με τον συνδυασμό ‘ Νέα Αρχή για την Αττική ‘ του Γιώργου Πατούλη θα είναι στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές η κα. Βαρβάρα (Βάνα) Παπαδοπούλου.

Η ανακοίνωση της

Επειδή πιστεύω στη διαδικασία της  συμμετοχικότητας, ως βασική Αρχή της Δημοκρατίας, αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Γιώργου Πατούλη να είμαι  Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα και είμαι αποφασισμένη να πορευθώ με σκληρή δουλειά  και  με  γνώμονα το ήθος και τις αρχές που διέπουν την παράταξή μας

Βγαίνω μπροστά με τον Γιώργο Πατούλη, για να δώσουμε λύσεις

Αλλάζουμε με τη βοήθεια όλων, την Περιφέρεια Αττικής

Νέα αρχή,  νέα πρόσωπα και  νέες ιδέες

Ανατροπή για την Αττική, που θέλουμε και μας αξίζει

Δέσμευσή μου να εργαστώ  και  σε συγκεκριμένες   κατευθύνσεις

  • Αποτελεσματική πολιτική προστασία. Προβλέπουμε, Σχεδιάζουμε και Εφαρμόζουμε όλα τις απαραίτητες ενέργειες και έργα για να μη νιώσει ποτέ ξανά κανένας κάτοικος , ανασφάλεια για τη περιουσία και την ίδια του τη ζωή. Όχι άλλη Μάνδρα και άλλο Μάτι!
  • Σύγχρονη διαχείριση απορριμμάτων. Το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και να οξύνεται. Οι ευθύνες για τη διαχείριση πέφτουν στη σημερινή περιφέρεια. Παραμένει επιτακτική η ανάγκη για ένα σύγχρονο σχέδιο, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη δημόσια υγεία. Ένα σχέδιο χωρίς επιβάρυνση των πολιτών αλλά και με οικονομικό όφελος.
  • Προστασία και ανάδειξη των ελεύθερων χώρων πρασίνου και αναψυχής. Πεδίο του Άρεως. Πάρκο Τρίτση. Το «πράσινο» της Αττικής αναξιοποίητο. Είναι προτεραιότητα να βάλουμε χρώμα και υγεία στη ζωή μας.
  • Έμφαση στην ασφάλεια του πολίτη. Με ουσιαστική συνδρομή στο έργο της Αστυνομίας και παράλληλη βελτίωση των υποδομών και του φωτισμού με προτεραιότητα τις περιοχές υψηλής παραβατικότητας.
  • Ανάδειξη και επένδυση στο καλό πρόσωπο της Αττικής. Με τον τουρισμό να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια στην Αττική, είναι η ιδανική στιγμή για συνεργασία μας με ελληνικούς και διεθνείς φορείς για την προώθηση και ανάδειξη του πανέμορφου τόπου μας, όλους τους μήνες του χρόνου.
  • Βελτίωση της καθημερινότητας. Οι έννοιες των «έργων υποδομής», των «κοινωνικών δομών» και των «παρεμβάσεων», δεν είναι απλά λέξεις σε προεκλογικά προγράμματα. Είναι ανάγκες που οφείλουν να συναντηθούν με την πραγματικότητα όλων των Δήμων χωρίς εξαίρεση και ιδεοληψίες.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ πλήρως στην προτίμησή σας.

(Η κα. Βαρβάρα Παπαδοπούλου είναι Διπλωματούχος  Χημικός Μηχανικός Πολυτεχνείου Βιέννης)