Η Αμαλία – Αναστασία Βαρδινογιάννη χάνει τη μονοκατοικία της στο Παλαιό Ψυχικό, καθώς και το μερίδιό της σε διώροφη οικία στο Παλαιό Λιμάνι των Σπετσών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Πρώτο Θέμα». Με λίγες ημέρες διαφορά και η αδερφή της, Χρυσή, θα δει και αυτή να βγαίνει στο σφυρί το σπίτι της στο Καστρί.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, οι αναγγελίες των πλειστηριασμών έχουν αναρτηθεί στην ειδική ιστοσελίδα, ο πρώτος στην περίπτωση που δεν υπάρξει στο μεταξύ διακανονισμός, είναι προγραμματισμένος για τις 9 Μαΐου. Πρόκειται για την οικία της Αμαλίας Βαρδινογιάννη στο Παλαιό Ψυχικό που βγαίνει στο σφυρί για ποσό οφειλής 500.000 ευρώ, αν και το ακίνητο βαρύνεται από το 2004 με προσημείωση υποθήκης για ποσό 427.488 ευρώ και από το 2017 με υποθήκη για ποσό 3 εκατ. ευρώ.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 16 Μαΐου, βγαίνει στο σφυρί «το 50% εξ αδιαιρέτου της ψιλής κυριότητας μιας διώροφης λιθόκτιστης και κεραμοσκεπούς οικίας» επί οικοπέδου 724,30 τ.μ. στη θέση Μπαλτίζα στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών.