Από έντονη μεταβλητότητα χαρακτηρίζονται τα πρόσημα στα ταμπλό των ασιατικών χρηματιστηρίων στον απόηχο του κλεισίματος του χρηματιστηρίου της Wall Street – έκλεισε ανοδικά αφού προηγήθηκε ελεύθερη πτώση κάτω άνω των 500 μονάδων.

Ο ιαπωνικός Nikkei 225 κινήθηκε πτωτικά κατά 0,31%.  Η μετοχή της Softbank σημειώνει άνοδο 2,4% μετά την ανακοίνωση της εταιρείας πως η τιμή εισαγωγής της μονάδας κινητής τηλεφωνίας της Softbank στο Χρηματιστήριο του Τόκυο θα ανέλθει στα 1,500 γιεν ανά μετοχή δηλαδή $13,25. Η Softbank αναμένει να αντλήσει 2,65 τρισ. γιεν από τη δημόσια εγγραφή.

Στο επίκεντρο της ανησυχίας των επενδυτών βρίσκεται το ζήτημα του Brexit ύστερα από την χθεσινή ανακοίνωση της Τερέζα Μέι για αναβολή της ψηφοφορίας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα

Oι επενδυτές στρέφουν το βλέμμα τους και στη Βρετανία καθώς η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε χτες την αναβολή της ψηφοφορίας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng σημείωσε πτώση 0,10%. Στην ηπειρωτική Κίνα ο δείκτης Shanghai ενισχύθηκε 0,37% και ο Shenzhen Composite κατέγραψε επίσης άνοδο 0,79 %.

Στην Αυστραλία ο δείκτης S&P/ASX 200 σημείωσε κέρδη 0,42% και ο NZX-50 της Νέας Ζηλανδίας ενισχύθηκε κατά 0,31%.

Ο Κospi της Νότιας Κορέας σημείωσε πτώση 0,04%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ