Ο Όμιλος STIRIXIS -σε συνεργασία με το Salice- βραβεύθηκε στα “Arabian Property Awards” για την υλοποίηση του σχεδιασμού και αναβάθμισης της δημοφιλούς αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης “MISTER BAKER”.

Το παρόν στη βράβευση που έλαβε χώρα στο “The Waldorf Astoria Palm Jumeirah Hotel” έδωσαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός του STIRIXIS GROUP, κ. Αλέξανδρος Αθανασούλας, η Εκτελεστική Διευθύντρια, Έλενα Αθανασούλα καθώς και οι αρχιτέκτονες που ανέλαβαν το σχεδιασμό μαζί με την ομάδα του “Μister Baker”.

Μέσα από την υλοποίηση του έργου, ο όμιλος STIRIXIS ανταγωνίστηκε τους καλύτερους επαγγελματίες ακίνητης περιουσίας στην περιοχή Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για να αναγνωριστεί στην κατηγορία Retail Interior Design.

Ο όμιλος STIRIXIS ανέλαβε την υλοποίηση του σχεδιασμού 8 καταστημάτων της αλυσίδας MISTER BAKER.

Η Mister Baker, η κορυφαία αλυσίδα αρτοποιίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που ιδρύθηκε το 1990 κατάφερε ν’ αναπτυχθεί και να επεκταθεί σε όλα τα 7 Εμιράτα, έχοντας σήμερα ένα δίκτυο 18 καταστημάτων.

Τα «Arabian Property Awards» απαρτίζονται από μια ανεξάρτητη ομάδα 80 εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας, υπό την προεδρία του Λόρδου Caithness, του Lord Best, του κόμη του Λίβερπουλ και του Λόρδου Thurso, μελών της Βουλής των Λόρδων στο Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η αλυσίδα Mister Baker εμπιστεύτηκε τους εμπειρογνώμονες του Ομίλου STIRIXIS για να αναβαθμίσει την ιδέα του, να επανασχεδιάσει τη στρατηγική του και να αναβιώσει την εικόνα του καταστήματος. Αφού συνεργάστηκε στενά με τη διοίκησή της για να αποσαφηνίσει και να επαναπροσδιορίσει τους στρατηγικούς στόχους καθώς και για να προγραμματίσει την επένδυση και την αναμενόμενη απόδοση της, διαμόρφωσαν τη νέα εμπειρία που αποκτούν οι πελάτες από την εμπειρία τους με την αλυσίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ