Η πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση του Unite and Ignite Webinar Series, μεταξύ του Chai Chua, διεθνούς κύρους συμβούλου οργάνωσης και ηγεσίας και της Christina Gerakiteys, συντονίστριας της συζήτησης και εμπειρογνώμονα σε θέματα καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, 2025 στις 21:00. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε θέματα ηγεσίας και αποτελεσματικότητας της ομαδικής εργασίας, καθώς και σε θέματα ηθικής και τεχνολογίας, που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποτελεσματική ανάκαμψη του τομέα της υγείας. Οι τεχνικές και αρχές που θα παρουσιαστούν αφορούν όλες τις δραστηριότητες και κλάδους, με δεδομένο ότι οι διάφορες οικονομικές δραστηριότητες συγκλίνουν και γίνονται ολοένα και πιο συνδεδεμένες μεταξύ τους, λόγω της ανάγκης τους να ανταπεξέλθουν στις νέες απαιτήσεις του κόσμου για καλύτερη ζωή.

Σε αυτήν την εις βάθος συζήτηση θα μπορέσετε να συμμετάσχετε με τις ερωτήσεις σας που θα απαντηθούν (Q&A) από τους παρουσιαστές. 

Ο προσκεκλημένος Chai Chua έχει μια εντυπωσιακή επαγγελματική διαδρομή, με μια καριέρα 39 και πλέον χρόνων, με ενασχόληση στα πρώτα 11 χρόνια σε διεθνή εταιρεία συμβούλων και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ενώ τα τελευταία 28 χρόνια αφιερώθηκε στον τομέα της υγείας στην Νέα Ζηλανδία. Η θητεία του στο σύστημα υγείας της Νέας Ζηλανδίας κλιμακώθηκε όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του Επικεφαλής του Συστήματος Υγείας, έχοντας πριν περάσει από κρίσιμες τοπικές, περιφερειακές και εθνικές ανώτερες διοικητικές θέσεις. Σήμερα, παρέχει τεχνογνωσία σε πολλά κράτη και οργανισμούς παγκοσμίως και είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της Διεθνούς Επιχειρηματικής Λέσχης (International Business Club) Unite and Ignite. 

“Together we can make a difference” σημαίνει ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για έναν καλύτερο και πιο υγιή κόσμο, όπου θα υπάρχουν χρήσιμες νέες δραστηριότητες ενασχόλησης, οι άνθρωποι θα ακμάζουν και οι οικονομίες θα αναπτύσσονται σε στέρεη βάση.

Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο REGISTRATION LINK – HUMANITIX για τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας και θα σας αποσταλεί ένας σύνδεσμος για την διαδικτυακή συζήτηση. 

Όσοι επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την δια ζώσης εκδήλωση/εργαστήριο του Unite and Ignite, που θα γίνει στην Αθήνα 14-18 Μαΐου, 2025, επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο Unite and Ignite.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.