Η CNL Capital, η πρώτη Εταιρεία Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών στην Ελλάδα, που έχει ως κύρια δραστηριότητα την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας των MμΕ, συμπληρώνει 10 χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε το διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο: «Καινοτόμες Τεχνολογικές Λύσεις για Μικρομεσαίες Εταιρείες», στο οποίο παρουσιάστηκαν οι πλέον σύγχρονες και άμεσες λύσεις χρηματοδότησης για τις ΜμΕ, καθώς και οι νέες τεχνολογίες που διασφαλίζουν την ανάπτυξή τους σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Ο κ. Χρήστος Ελένης CEO @ YourConfidence μίλησε για την εταιρεία η οποία απασχολεί πάνω από 80 εργαζόμενους με πανελλαδική δραστηριότητα. Η εμπειρία μας είναι μεγάλη, όλο το team είναι πάντα ενημερωμένο, μας διακρίνει η ποιότητα των υπηρεσίων μας. Παρέχουμε φοροτεχνικές υπηρεσίες, μισθοδοσία προσωπικού, εταιρική υποστήριξη, επιχειρηματικό σχεδιασμό, χρηματοδότηση και αναδιάρθρωση δανείων, εταιρικές αποτιμήσεις.

Κάθε μέρα οι επιχειρήσεις συγκεντρώνουν τεράστιο όγκο δεδομένων. Παντού υπάρχει η πληροφορία. Η διαδικασία λήψης αποφάσεων απασχολεί όλες τις επιχειρήσεις. Τα εργαλεία βοηθούν, δεν είναι ο κρίσιμος παράγοντας. Η αυτοματοποίηση εργασιών είναι επίσης σημαντική. Η ικανότητα να αναλύουμε τα ιστορικά δεδομένα και να δημιουργούμε προβλέψεις μπορεί να δώσει τεράστιο πλεονέκτημα. 

Η Your Confidence αποτελεί για τις επιχειρήσεις, που συνεργάζονται μαζί της, τον στρατηγική συνεργάτη ανάπτυξης. Στη σημερινή εποχή, ο ρυθμός των αλλαγών στην οικονομική διαχείριση και την τεχνολογία είναι ραγδαίος. Η παρακολουθήσης της οικονομικής πορείας μιας επιχειρήσεις και η αποτελεσματική διαχείριση των πόρων της απαιτούν όχι μόνο ακριβείς πληροφορίες αλλά και ταχύτητα στην ανάλυση και λήψη αποφάσεων. Η επιτυχία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε. Η οικονομική διεύθυνση και το λογιστήριο δεν είναι απλώς μία λειτουργική μονάδα της επιχείρησης. Είναι ο στρατηγικό πυρήνας που καθοδηγεί τις αποφάσεις, εξασφαλίζει την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη. Και τελικά διασφαλίζει την επιτυχία.