Η tbi bank, η challenger τράπεζα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και η πρώτη ψηφιακή τράπεζα στην Ελλάδα, ξεχωρίζει με τη συμβολή της σε θέματα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχοντας στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!», που πρόσφατα διοργάνωσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μαζί για το Παιδί», υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο.

Το «Μαζί για το Παιδί», σε συνεργασία με τα σωματεία-μέλη του, μεριμνούν για την υγιή και ασφαλή διαβίωση των παιδιών σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντάς τους ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για πρόσβαση στην εκπαίδευση, εξασφάλιση της σωματικής και ψυχικής τους υγείας, καθώς και δυνατότητα αξιοποίησης ίσων ευκαιριών.

Το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!» περιλάμβανε μία ποικιλία από δημιουργικές δραστηριότητες και βιωματικά εργαστήρια που απευθύνονται σε παιδιά τυπικής και άτυπης ανάπτυξης, με στόχο την προώθηση της συμπεριληπτικότητας  και της αλληλεγγύης. Η tbi bank, πέρα από τη χορηγική στήριξη, παρευρέθηκε και στον χώρο των δραστηριοτήτων διεξάγοντας ένα ξεχωριστό παιχνίδι για την ανάπτυξη του οικονομικού αλφαβητισμού στα παιδιά, συμβάλλοντας στην πολυεπίπεδη εκπαιδευτική διάσταση του φεστιβάλ. 

Η Πόπη Γαλάτουλα, Head of Banking App, Customer Engagement & Communication της tbi bank Ελλάδος, που ήταν παρούσα στην εκδήλωση, δήλωσε σχετικά: «Η tbi bank τοποθετεί για άλλη μια φορά τον άνθρωπο και ειδικότερα τα παιδιά στο επίκεντρο των δράσεων της, συνδράμοντας στο φεστιβάλ του «Μαζί για το Παιδί», έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς στη χώρα μας που στοχεύει στη διασφάλιση της ευημερίας των παιδιών. Μέσα από ένα ενδιαφέρον και διαδραστικό παιχνίδι, καταφέραμε να ενημερώσουμε τα παιδιά για τη σημασία της οικονομικής παιδείας και να ενισχύσουμε το σπουδαίο έργο του οργανισμού».