Tα media relations ανέλαβε η Communication Effect

Για πρώτη φορά φέτος, διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη το Salonica Bar Week, από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, με εκδηλώσεις από διάσημα spirits. Τόσο στον χώρο της ΔΕΘ Helexpo, όσο και σε ολόκληρη την πόλη, οι πιο επιδραστικοί επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, οι μεγαλύτερες εταιρείες αλλά και μερικά από κορυφαία bars του πλανήτη, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στην τέχνη του bartending και να γιορτάσουν μαζί με πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.

H Communication Effect έχει αναλάβει τα media relations καθώς και το influencers management και για Θεσσαλονίκη και για Αθήνα με στόχο να αναδείξει το brand σε πιο νεανικά κοινά.

Κατά τη διάρκεια του Salonica Bar Week, το METAXA έδωσε δυναμικά το παρών. Η αρχή έγινε με ένα Masterclass του Νίκου Μπάκουλη, συνιδρυτή του καινοτόμου Line Athens (Νο 12 στη λίστα με τα 50 Best Bars για το 2023).Στο Masterclass παρουσιάστηκε η σπουδαιότητα της βιωσιμότητας στη λειτουργία του bar, καθώς και το όραμα για ένα πιο βιώσιμο μέλλον που συνδέει τα δυο πρωτοπόρα brands ΜΕΤΑΧΑ και Line Athens.

Σε αυτό το πλαίσιο, το METAXA με τον Νίκο Μπάκουλη πίσω από το bar του εντυπωσιακού Pelosof, παρουσίασε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές κλασσικών cocktails με βάση το Ελληνικό απόσταγμα και φτιαγμένα σύμφωνα με την φιλοσοφία του Line.

Το ΜΕΤΑΧΑ θα έχει έντονη παρουσία με και στο επερχόμενο Athens Bar Show (5 & 6 Νοεμβρίου) ενώ η συνεργασία με το Line Athens συνεχίζεται με επόμενο σταθμό το Berlin Bar Convent ( 14 & 15 Οκτωβρίου) με ένα ακόμα Masterclass με τον Νίκο Μπάκουλη.Η Mazars έχει φυσική παρουσία στην Ελλάδα με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απασχολώντας έμπειρα στελέχη που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων. Τα στελέχη της εταιρείας, διαθέτουν τεχνογνωσία υψηλών προδιαγραφών, χαρακτηρίζονται για την ποιοτική και διαρκή τους εκπαίδευση και έχουν μακρόχρονη εμπειρία στην ελληνική αγορά.

Οι πελάτες της δραστηριοποιούνται σε πολλούς και διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς και ποικίλλουν από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις έως μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και διεθνείς ομίλους.