Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή

Τους βέλτιστους, αποτελεσματικούς τρόπους για την προστασία της κάθε επιχείρησης από επισφάλειες, θα παρουσιάσει η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, Bronze Sponsor, στο διαδικτυακό συνέδριο που θα πραγματοποιήσει η CNL CAPITAL, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά.

Το συνέδριο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες/επιχειρηματίες ή και στα ανώτερα στελέχη σε μικρομεσαίες εταιρείες, ανεξάρτητα κλάδου ή και γεωγραφικής περιοχής που αυτές δραστηριοποιούνται.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ειδικότερα, το σύγχρονο, συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων. Γι’ αυτό, οι επιχειρηματικές αποφάσεις είναι απαραίτητο να βασίζονται στην αξιολόγηση έγκυρων και έγκαιρα διαθέσιμων πληροφοριών. Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες η αξιοποίηση δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα των επιχειρηματιών για την ανάπτυξη και βιωσιμότητα της επιχείρησής τους.

Η Τειρεσίας, το μοναδικό Γραφείο Πίστης (credit bureau) στην Ελλάδα, σε μία εποχή που ο ψηφιακός μετασχηματισμός επιταχύνεται, ανέπτυξε την πλατφόρμα ΤΣΕΚ για επιχειρήσεις, ώστε εύκολα και γρήγορα όλες οι εταιρείες να έχουν πρόσβαση στις αξιόπιστες οικονομικές και επιχειρηματικές πληροφορίες της.

Στόχος αυτής της πλατφόρμας αποτελεί η παροχή έγκυρων δεδομένων από την βάση δεδομένων της, για την εκτίμηση του αναλαμβανόμενου ρίσκου και την εξυγίανση των συναλλαγών, τη λήψη σωστών αποφάσεων συνεργασίας και τελικά, την ανάπτυξη των εμπορικών δραστηριοτήτων των εταιρειών, ανεξαρτήτως κλάδου και μεγέθους.
Στο πλαίσιο αυτό, η Τειρεσίας συνεχίζει την ανάπτυξη της πλατφόρμας εμπλουτίζοντάς τη διαρκώς με νέες, ευέλικτες υπηρεσίες διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου, που αυξάνουν την προστιθέμενη αξία των οικονομικών και επιχειρηματικών πληροφοριών, έχοντας πρόσφατα ενσωματώσει και νέες τεχνολογίες AI.

Επιπλέον, έχει δημιουργήσει την υποδομή για απεριόριστη πρόσβαση σε όλα αυτά τα δεδομένα, διαθέτοντας τα με πολλαπλές και διαφορετικές τεχνολογίες (web based, API κ.α.) και με πολύ χαμηλό κόστος, ώστε όλη η επιχειρηματική κοινότητα, ανεξαρτήτως υποδομών, να απολαμβάνει το όφελος αυτών των πληροφοριών.

Περισσότερα και αναλυτικότερα στοιχεία για τα παραπάνω, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες στο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, με τίτλο: «Καινοτόμες Τεχνολογικές Λύσεις για Μικρομεσαίες Εταιρείες». Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι πλέον σύγχρονες και άμεσες λύσεις χρηματοδότησης για τις ΜμΕ, καθώς και οι νέες τεχνολογίες που διασφαλίζουν την ανάπτυξή τους σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Η συμμετοχή στo συνέδριο είναι εφικτή με διαδικτυακή παρουσία μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn.

Η CNL Capital, η πρώτη Εταιρία Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών στην Ελλάδα που έχει ως κύρια δραστηριότητα την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας των MμΕ, συμπληρώνει 10 χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά. Σε αυτό το διάστημα έχει καθιερωθεί στο κοινό των ελληνικών μικρομεσαίων εταιρειών ως ένας αξιόπιστος, καινοτόμος και ευέλικτος συνεργάτης, έχοντας παράσχει χρηματοδοτήσεις που πλησιάζουν τα 100 εκ ευρώ σε αρκετές δεκάδες εταιρείες.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή