Το instacar, η πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία μίσθωσης και πώλησης οχημάτων στην Ελλάδα, δημιούργησε τρία νέα instacar points, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και του Βόλου να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες instacar και να γίνουν συνδρομητές αλλά και στους ήδη υπάρχοντες πελάτες της εταιρείας να χρησιμοποιήσουν άμεσα τις υπηρεσίες instacar, να μάθουν ό,τι έχει να κάνει με την παραλαβή και παράδοση των οχημάτων τους από τα logistic points και φυσικά να έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση για το service και τις ανάγκες των οχημάτων τους.

Οι συνδρομητές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρεθούν στα νέα instacar points, στην Θεσσαλονίκη, στο Thessaloniki Cars Airport, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 140, στην Λάρισα, στην Auto Lamproulis, Βόλου 180 και στον Βόλο, στην Auto Lamproulis, 4ο χλμ. Εθνικής Οδού Βόλου-Λάρισας, όπου μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία και τις υπηρεσίες instacar. 

Το instacar δημιουργήθηκε το 2018, με στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αποκτούν και κάνουν χρήση των οχημάτων τους. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του, το instacar, καταγράφει ένα συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης ενώ βρίσκεται πίσω από τη σημαντική ανάπτυξη στην ελληνική αγορά, της υπηρεσίας του ευέλικτου leasing αυτοκινήτου. Πριν από λίγους μήνες, το instacar ανακοίνωσε έναν νέο πυλώνα υπηρεσιών, αυτόν της πώλησης αυτοκινήτων σαν καινούργιων. Πρόκειται για οχήματα τελευταίας 4ετίας, που προέρχονται από ελληνικές αντιπροσωπείες και έχουν περάσει έναν εξονυχιστικό μηχανικό έλεγχο, με πλήρη διαφάνεια της ιστορικότητας και των χιλιομέτρων τους.

Τα νέα instacar points εγκαινιάστηκαν επίσημα, πριν από λίγες ημέρες, με την ομάδα του instacar, να υποδέχεται σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων λάτρεις του αυτοκινήτου, εκπροσώπους του τοπικού τύπου και παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων έλαβαν χώρα, επίσης, εορταστικά happenings, κληρώσεις, test drive και εκπλήξεις, ενώ ο Car Boldie, η αγαπημένη μασκότ του instacar, καλωσόριζε τους παρευρισκόμενους. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εγκαινίων του instacar point στη Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκε επίσημα και η συνεργασία του instacar με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ Μidea, της οποίας θα αποτελέσει χορηγό για την φετινή αγωνιστική περίοδο, ως μέρος της συνολικής στήριξης της εταιρείας στον ελληνικό αθλητισμό. 

Με την επέκταση στη Βόρεια Ελλάδα, το instacar πιστοποιεί τη μεγάλη δυναμική που έχει αναπτύξει για τις υπηρεσίες της, ενώ οι πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας μπορούν πλέον να επωφεληθούν από το πλέον σύγχρονο μοντέλο leasing instacar.