Η Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL Hospitality Business School) διοργανώνει ένα μοναδικό networking event, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αποφοίτων στην Ελλάδα, για τους αποφοίτους της, αλλά και για τους επαγγελματίες του κλάδου, στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στις 10 Οκτωβρίου 2024. H εκδήλωση προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και επικοινωνίας, αλλά και ευκαιρίες συνεργασιών με γνώμονα την ταχεία ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα και την αναγκαιότητα της ανώτατης εκπαίδευσης μελλοντικών στελεχών.

Η EHL, με πλούσια ιστορία 131 ετών, αποτέλεσε την πρώτη Πανεπιστημιακή Σχολή που εδραιώθηκε παγκοσμίως στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. Σταθερά στην κορυφή των κατατάξεων ως Νο1 Hospitality Business School στον κόσμο, η Ecole Hôtelière de Lausanne διαμορφώνει παγκόσμιους ηγέτες στον κλάδο των ξενοδοχειακών, του τουρισμού και της φιλοξενίας, στοχεύοντας να βρίσκεται πάντα στην κορυφή αλλά και να επεκτείνεται και σε άλλους κλάδους.

Το δίκτυο των αποφοίτων της EHL, με δυναμική παρουσία σε 150 χώρες, δημιούργησε το 1971 με πρόεδρο τον κ. Γιάννη Άγγλο το Stamm Greece στην Αθήνα. Μετά από 52 συναπτά έτη, το όραμα αυτό συνεχίζει η πρόεδρος κ. Νάνα Μεντζελοπούλου, με στόχο να διατηρεί τις σχέσεις των αποφοίτων στην Ελλάδα, να εντάσσει τους νεότερους απόφοιτους μετά τις σπουδές τους, να αποτελεί τον δεσμό μεταξύ Stamm & EHL αλλά και να εντείνει την παρουσία αποφοίτων σε επιχειρήσεις της χώρας μας.

Στο event θα παραβρεθούν, μεταξύ άλλων, ο CEO του Πανεπιστημίου Dr Markus Venzin και o Chief Strategic Partnerships Officer Dr David Knuff, o Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα Stefan Estermann, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη από τον χώρο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.