Η CNL Capital, η πρώτη Εταιρεία Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών στην Ελλάδα, που έχει ως κύρια δραστηριότητα την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας των MμΕ, συμπληρώνει 10 χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά.

Στο διάστημα αυτό, καθιερώθηκε στο κοινό των ελληνικών μικρομεσαίων εταιρειών ως ένας αξιόπιστος, καινοτόμος και ευέλικτος συνεργάτης, παρέχοντας χρηματοδοτήσεις σε αρκετές δεκάδες εταιρείες που την επέλεξαν για την ανάπτυξή τους.

Δηλώστε συμμετοχή

Η CNL Capital διοργανώνει, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο: «Καινοτόμες Τεχνολογικές Λύσεις για Μικρομεσαίες Εταιρείες», στο οποίο θα παρουσιάσει τις πλέον σύγχρονες και άμεσες λύσεις χρηματοδότησης για τις ΜμΕ, καθώς και τις νέες τεχνολογίες που διασφαλίζουν την ανάπτυξή τους σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Η συμμετοχή στo συνέδριο είναι εφικτή με διαδικτυακή παρουσία μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn.

Δηλώστε συμμετοχή

Βασική Θεματολογία Συνεδρίου

ο συνέδριο έχει στόχο να αναδείξει τις επαναστατικές λύσεις που η τεχνολογία προσφέρει σήμερα για την αποτελεσματική λειτουργία και την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με αυτήν την πρωτοβουλία η CNL Capital επιδιώκει να αναδείξει τρόπους, πέραν της παραδοσιακής δημιουργίας ρευστότητας, που μπορούν να βοηθήσουν τις ελληνικές μικρομεσαίες εταιρείες να μεγαλώσουν γρηγορότερα. Μέσω καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων παρέχεται άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες σημαντικές για την εύρυθμη λειτουργία τους:

  • Αναζήτηση πληροφοριών για εταιρικούς πελάτες και προμηθευτές και ενημέρωση για τη φερεγγυότητά τους
  • Άντληση άμεσης ρευστότητας βάσει των εταιρικών απαιτήσεων των ΜμΕ και ρύθμιση των οφειλών τους
  • Διαχείριση των εμπορικών απαιτήσεων των ΜμΕ με έναν πιο οργανωμένο/επαγγελματικό τρόπο
  • «Έξυπνες» συμβάσεις και πώς αναμένεται να επηρεάσουν τις σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές
  • Τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης για την οργάνωση, ανάδειξη και παρουσίαση πληροφοριών από υφιστάμενα συστήματα

24 Οκτωβρίου 2024
LiveOn Expo Complex

Δείτε περισσότερα για την CNL Capital εδώ