Η ABAS Integrated Systems, ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον κλάδο λιανικού εμπορίου, συνεχίζοντας έτσι τη δυναμική της πορεία στον χώρο.

Πρόκειται για το νέο κατάστημα ZARA & ZARA HOME στο ανακαινισμένο κτίριο του Πύργου του Πειραιά, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και πιο προηγμένο τεχνολογικά εγχώριο κατάστημα της αλυσίδας ZARA, συνολικής έκτασης σχεδόν 6.000τμ. 

Η ABAS προέβη σε μελέτηπρομήθειαεγκατάσταση, και εκκίνηση λειτουργίας συστήματος ανακοινώσεων και διανομής μουσικής, πιστοποιημένου σύμφωνα με το πρότυπο ασφαλείας ΕΝ54 για την ασφαλή διεξαγωγή κρίσιμων ανακοινώσεων σε περίπτωση κινδύνου για την έγκαιρη εκκένωση των χώρων.

Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Technical Applications S.A.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

  • Σύστημα Ανακοινώσεων EN54 και Διανομής Μουσικής  με ενεργό εξοπλισμό πιστοποιημένο κατά ΕΝ54-16 και χρήση ειδικών DSP processors, το οποίο παρέχει απόλυτη ασφάλεια ανταποκρινόμενο στις υψηλότερες απαιτήσεις. Το σύστημα είναι αυτοεπιτηρούμενο με εφεδρικούς ενισχυτές που ενεργοποιούνται αυτόματα σε περίπτωση βλάβης, σε πλήρη διασύνδεση με το κεντρικό σύστημα ανακοινώσεων PAVA του Πύργου, και σύστημα φόρτισης με μπαταρίες για λειτουργία ακόμα και σε πτώση των 230V.
  • Περισσότερα των 200 ηχείων πιστοποιημένων κατά EN54-24 παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου για την ασφαλή διεξαγωγή των κρίσιμων ανακοινώσεων σε περίπτωση κινδύνου για την έγκαιρη εκκένωση των χώρων.

Η ABAS Integrated Systemsέχει ήδη προβεί στην προμήθεια, εγκατάσταση και εκκίνηση λειτουργίας του κεντρικού συστήματος PAVA EN54 του Πύργου Πειραιά με 25 τοπικά κέντρα συνολικής ισχύος άνω των 20.000 watt και με πλέον των 800 ηχείων.

Το Zara flagship store στο Πύργο Πειραιά, αποτελεί  το δεύτερο μεγαλύτερο κατάστημα διεθνώς για τον ισχυρό όμιλο Inditex, το οποίο ενσωματώνει καινοτόμες τεχνολογίες εστιάζοντας στην εξυπηρέτηση του επισκέπτη και στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας του καταναλωτή. 

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.