Πρόσφατα, τα bands OMODA & JAECOO παρουσίασαν με εντυπωσιακό τρόπο δύο νέα μοντέλα – το αμιγώς ηλεκτρικό OMODA E5 και την εκδοχή με κινητήρα εσωτερικής καύσης του OMODA 5 – στην περιοχή Docklands του Λονδίνου, σηματοδοτώντας την επίσημη είσοδο της μάρκας στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τις επιτυχημένες εισόδους σε χώρες όπως η Ισπανία, η Πολωνία και η Ιταλία. Η μεγαλοπρεπής αυτή παρουσίαση προσέλκυσε πάνω από 60 εξουσιοδοτημένους εμπόρους από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί παράγοντες της αυτοκινητοβιομηχανίας, επιβεβαιώνοντας την ιστορική στιγμή για την εταιρεία OMODA & JAECOO.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, ως ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαϊκούς οικονομικούς πυρήνες και κέντρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την στρατηγική διεθνοποίησης της OMODA & JAECOO. Η εντυπωσιακή είσοδος των δύο αστέρων της γκάμας όχι μόνο ενισχύει την παρουσία της μάρκας στην αγορά των υψηλών απαιτήσεων, αλλά ενδυναμώνει και την επιρροή της σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα θετικά σχόλια και η θερμή υποδοχή από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη του κλάδου στη δυναμική των brands OMODA & JAECOO, προσφέροντας ισχυρή ώθηση για τη μελλοντική ανάπτυξη της μάρκας στην Ευρώπη.

OMODA & JAECOO Λάμπουν στο Λονδίνο

Ως πρωτοπόρος των τάσεων εξατομίκευσης, τα εμπορικά σήματα OMODA & JAECOO παραμένουν στην αιχμή της καινοτομίας. Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της ικανοποιεί τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών για εξατομικευμένες λύσεις. Η άφιξη των OMODA E5 και C5 αποτελεί μια ξεκάθαρη έκφραση του οράματος της μάρκας, προβάλλοντας το μέλλον της αυτοκίνησης.

Το OMODA E5, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover SUV της μάρκας, ανεβάζει τον πήχη στη βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων με κορυφαία τεχνολογία, εξαιρετικές επιδόσεις και εντυπωσιακή αυτονομία που αγγίζει τα 430 χλμ. βάσει του προτύπου WLTP. Το όχημα προσφέρει γρήγορη φόρτιση, φτάνοντας από το 30% στο 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε μόλις 28 λεπτά, ενώ η αεροδυναμική του σχεδίαση και ο χαμηλός θόρυβος κατά την οδήγηση εξασφαλίζουν μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

Από την άλλη πλευρά, το OMODA 5, με τη φιλοσοφία “Art in Motion”, συνδυάζει την αθλητική αισθητική με την πρακτικότητα των crossover SUVs. Το μοντέλο έχει αποσπάσει τις υψηλότερες διακρίσεις ασφαλείας από τα ευρωπαϊκά πρότυπα E-NCAP, το A-NCAP της Αυστραλίας και το ASEAN NCAP. Με σώμα κατασκευασμένο από 78% υπέρ-υψηλής αντοχής χάλυβα, το OMODA 5 προσφέρει απόλυτη ασφάλεια, ενώ διαθέτει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και παρακολούθηση τυφλού σημείου.

Εμβάθυνση και Διεύρυνση στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική

Με τη στρατηγική διεθνοποίησης και την εμβάθυνση στην ευρωπαϊκή αγορά, η εταιρεία OMODA & JAECOO έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος μάρκα. Το πρώτο ευρωπαϊκό εργοστάσιο παραγωγής της στην Ισπανία και η συνεργασία με την IUCN αποδεικνύουν την δέσμευσή της σε βιώσιμη ανάπτυξη και περιβαλλοντική προστασία.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Go Paris”, μια εκστρατεία 5.000 χλμ. σε όλη την Ευρώπη, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων καταναλωτών, συνδυάζοντας τις τάσεις μόδας της μάρκας με την πολιτιστική κληρονομιά του Παρισιού. Στην Ισπανία, η OMODA & JAECOO σχεδιάζει να αναπτύξει ένα δίκτυο 80 σημείων πώλησης, με αρχή σε μεγάλες πόλεις όπως η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη, ενώ το 2024 η επέκταση θα συνεχιστεί σε Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Με τη συνεχή ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας OMODA & JAECOO στην Ευρώπη και τις εντυπωσιακές πωλήσεις άνω των 300.000 μονάδων παγκοσμίως, η μάρκα συνεχίζει να διαπρέπει ως μια ανερχόμενη δύναμη στην παγκόσμια αγορά.