Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων παρουσίας της στην Ελλάδα, η Lidl Ελλάς συμμετέχει ως Επίσημος Συνεργάτης στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και προσκαλεί όλους τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την εταιρεία, να ανακαλύψουν τις δράσεις και πρωτοβουλίες της και να διαπιστώσουν γιατί συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες και μια από τις πιο βιώσιμες εταιρείες στη χώρα μας.

Η συμμετοχή της εταιρείας στην ΔΕΘ σηματοδοτεί την πρώτη παρουσία της Lidl Ελλάς σε εκθεσιακή διοργάνωση της ΔΕΘ-HELEXPO, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην ενίσχυση των σχέσεων με το ευρύ κοινό και την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας. Η Lidl Ελλάς απασχολεί περισσότερους από 6.700 εργαζομένους στην Ελλάδα, ενώ το δίκτυο της περιλαμβάνει 230 καταστήματα και 5 υπερσύγχρονα εφοδιαστικά κέντρα. Για 7η συνεχή χρονιά, η εταιρεία συγκαταλέγεται στις «The Most Sustainable Companies in Greece» ενώ για 8η συνεχή χρονιά βραβεύεται ως «Κορυφαίος Εργοδότης» τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της βρίσκεται η δέσμευση για αδιάκοπη προσφορά προϊόντων με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές. Η Lidl Ελλάς συνεργάζεται στενά με τους προμηθευτές της, προωθώντας τη χρήση τοπικών προϊόντων όπου είναι δυνατόν, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές.

Στην 88η ΔΕΘ, η Lidl Ελλάς ανυπομονεί να σας καλωσορίσει και να μοιραστεί μαζί σας την ιστορία της επιτυχίας της, καθώς και το όραμά της για το μέλλον.