Η Tesla επιστρέφει στο Βερολίνο! Μετά την εξαιρετική παρουσία της το 2022, η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να εκθέσει τα προϊόντα της για δεύτερη φορά στην πιο γνωστή έκθεση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, την IFA 2024.

Φέτος, η IFA έχει συμβολική σημασία καθώς γιορτάζει 100 χρόνια ζωής, και η Tesla, ένα brand της Comtrade Distribution, γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας. Από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, η Tesla θα παρουσιάσει τα νεότερα προϊόντα της και καινοτόμες τεχνολογίες, προσφέροντας σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο μία εξαιρετική εμπειρία με πολλές εκπλήξεις.

Πρεμιέρα στο Βερολίνο

Η Tesla θα βρίσκεται στο Hall 22 του Messe Berlin, στο Stand 204, για να παρουσιάσει μερικές από τις τελευταίες τεχνολογίες της, όπως τη σειρά μοντέρνων και ευρύχωρων ψυγείων Tesla, σύγχρονους συντηρητές κρασιού, και πρακτικές εστίες με ενσωματωμένους απορροφητήρες. Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να δει τη νέα σειρά πλυντηρίων πιάτων ενεργειακής κλάσης A και μία γκάμα πλυντηρίων ρούχων με βελτιωμένο, μοντέρνο σχεδιασμό και οθόνες.

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση και στις απαιτήσεις των καταναλωτών σήμερα, η Tesla θα παρουσιάσει, ακόμα, τα νεότερα μοντέλα κλιματιστικών της, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Ανάμεσά τους και τα κλιματιστικά της σειράς Virtuoso, τα οποία έχουν ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των χρηστών χάρη στη μοντέρνα σχεδίασή τους και τις πολυάριθμες χρήσιμες λειτουργίες τους.

Οι λάτρεις της εικόνας και του ήχου είναι βέβαιο πως θα υποδεχθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις προηγμένες τεχνολογίες των τηλεοράσεων Tesla: QLED, OLED, και Mini LED. Τα ζωντανά χρώματα και οι έντονες λεπτομέρειες που προσφέρει η τεχνολογία QLED είναι ήδη γνωστά στους πελάτες της Tesla, και τώρα θα μπορούν να απολαύσουν τον ανώτερο χρόνο απόκρισης και τις ιδανικές γωνίες θέασης που προσφέρουν οι OLED οθόνες.

Επιπλέον, μία νέα υποκατηγορία μικροσυσκευών Tesla που θα κάνει το ντεμπούτο της στην IFA 2024 είναι οι συσκευές περιποίησης μαλλιών, και περιλαμβάνει πρέσες ισιώματος, πιστολάκια, και διάφορες συσκευές styling. Η Tesla κάνει την είσοδό της στον κλάδο της προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς τόσο με συμβατικά όσο και με premium μοντέλα.

Τα λέμε στο Βερολίνο!