Πρόσφατα, ο κ. Shawn Xu, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας OMODA & JAECOO International, ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ότι θα ταξιδέψει προσωπικά στο Turpan της Κίνας -μια περιοχή με ακραίες υψηλές θερμοκρασιες στον κόσμο- για να συμμετάσχει στις δοκιμές επιδόσεων σε ανάλογες συνθήκες του νέου μοντέλου OMODA 7.

Το OMODA 7, το δεύτερο παγκόσμιο μοντέλο της μάρκας OMODA&JAECOO, παρουσιάστηκε επίσημα στο Global Business Conference τον Απρίλιο του 2024. Αυτό το μοντέλο διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις στη σχεδίαση και έξυπνες διαμορφώσεις, προσφέροντας διάφορες επιλογές κίνησης. Ο Shawn Xu και η ομάδα του θα δοκιμάσουν την έκδοση PHEV.
Μπορείτε να φανταστείτε την οδήγηση ενός νέου οχήματος ηλεκτρικής κίνησης στην καυτή καλοκαιρινή ζέστη, οι οδηγοί θα αντιμετωπίσουν αναμφίβολα πολλές προκλήσεις, όπως τα «κύματα ζέστης» στο εσωτερικό του οχήματος και την ικανότητα ψύξης του κλιματισμού υπό έντονο ηλιακό φως, τα οποία επηρεάζουν σημαντικά την άνετη εμπειρία οδήγησης. Οι χρήστες εκφράζουν επίσης συχνά, ανησυχίες σχετικά με τη σταθερότητα και τις δυνατότητες εμβέλειας του οχήματος σε περιβάλλοντα υψηλής θερμοκρασίας. Το Turpan, όπου η θερμοκρασία του εδάφους μπορεί να φτάσει τους 80°C κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αποτελεί σημαντική πρόκληση για τους δοκιμαστές. Ωστόσο, χρησιμεύει ως ιδανικό φυσικό «πεδίο δοκιμών» για δοκιμές αυτοκινήτων.

Το OMODA 7 θα υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές σε αυτό το περιβάλλον ακραίας ζέστης, προκειμένου να «απαντηθούν» οι διαφορετικές ανησυχίες των χρηστών που σχετίζονται με την οδήγηση το καλοκαίρι. Οι δοκιμές αυτές θα περιλαμβάνουν την απόδοση ψύξης του κλιματισμού, την επιτάχυνση 0-100km/h, την εμβέλεια του BEV και την κατανάλωση καυσίμου κατά την αναγεννητική πέδηση. Η ενεργός συμμετοχή του Shawn Xu στις δοκιμές του OMODA 7 αντιμετωπίζει άμεσα τις ανησυχίες πολλών χρηστών. Αυτή η αυστηρή δοκιμή υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη της μάρκας στις δυνατότητες του νέου οχήματος και τη δέσμευσή της να πρωτοπορεί στο μέλλον με καινοτόμες τεχνολογίες.

Σε αυτή τη δοκιμασία «τεχνολογίας» ενάντια σε «υψηλή θερμοκρασία», τι είδους επιδόσεις θα προσφέρει τελικά το OMODA 7; Περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα.