Η Globalsat, μια από τις πλέον δυναμικές επιχειρήσεις στους τομείς των τεχνολογικών λύσεων και της πράσινης ενέργειας, ανακοινώνει την ανανέωση της εταιρικής της ιστοσελίδας.

Τα τελευταία χρόνια, η Globalsat έχει επεκτείνει σημαντικά τις δραστηριότητές της, ενισχύοντας τη θέση της ως ηγέτιδα δύναμη στην αγορά. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας, η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας αποτελεί το κεντρικό σημείο αναφοράς για τις υπηρεσίες της και τον βασικό κόμβο διασύνδεσης με την εμπορική της online πλατφόρμα.

Η νέα online παρουσία της εταιρείας, αποτυπώνει πλήρως την ταυτότητα της Globalsat αναδεικνύοντας τις δύο βασικές κατευθύνσεις της εταιρείας: τις πρωτοποριακές τεχνολογικές και τις πράσινες ενεργειακές λύσεις. Με καθαρό και επαγγελματικό design που ακολουθεί τη νέα χρωματική παλέτα της εταιρείας, το ανανεωμένο site αναδεικνύει το DNA του Ομίλου, προσανατολισμένο στην τεχνολογία και την πράσινη ενέργεια. Το νέο website σχεδιάστηκε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές για να προσφέρει εύκολη πλοήγηση τόσο σε desktop όσο και σε mobile συσκευές. Οι επιμέρους σελίδες του, περιλαμβάνουν σημαντικές βελτιώσεις στο περιεχόμενο και την εύκολη προσβασιμότητα σε αυτό, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα call to action ενέργειες που διευκολύνουν την άμεση επικοινωνία και αλληλεπίδραση με την εταιρεία.

Το νέο globalsat.gr παρέχει λεπτομερή παρουσίαση των Β2Β τεχνολογικών λύσεων και των λύσεων πράσινης ενέργειας που προσφέρει η εταιρεία, ενώ οι επισκέπτες και πελάτες της εταιρείας, μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα brands τα οποία η Globalsat διανέμει στην ελληνική αγορά, επισημαίνοντας τους κορυφαίους συνεργάτες της και την ευρεία γεωγραφική της παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία.

 

Υπηρεσίες Τεχνολογίας και Πράσινης Ενέργειας της Globalsat

Η Globalsat παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας που περιλαμβάνουν υπηρεσίες διανομής και διαχείρισης προϊόντων τεχνολογίας, διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα δίκτυα συνεργασίας με όλη τη retail αγορά τεχνολογίας. Επιπρόσθετα, μέσω της Outsourced Category Management λύσης που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Globalsat, αναλαμβάνει τη διαχείριση, ανάπτυξη και διανομή των προϊοντικών κατηγοριών που επιθυμεί ο εκάστοτε συνεργάτης. Παράλληλα, ο Όμιλος αναπτύσσει Λύσεις Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας μέσα από τη δύναμη του ΙοΤ και παρέχει προηγμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης, όπως ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, επαγγελματικές οθόνες και δραδραστικούς πίνακες. Οι λύσεις αυτές ενισχύουν την επιχειρηματική βιωσιμότητα και την εμπειρία των πελατών, προσφέροντας καινοτόμα εργαλεία για την καλύτερη διαχείριση και προώθηση των υπηρεσιών τους.

Ακόμα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η Globalsat προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων πράσινων λύσεων, που περιλαμβάνουν λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε συνεργασία με τη Blink, χρηματοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων αυτοπαραγωγής σε εταιρικούς πελάτες μέσω της Greenvolt Next και εξοπλισμό πράσινων λύσεων μέσω συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες όπως η Huawei Digital Power και η RCT Power.

Η Globalsat σας καλεί να εξερευνήσετε το νέο της website και να ανακαλύψετε τις τεχνολογικές και πράσινες λύσεις που προσφέρει στην αγορά. Μέσα από μια σύγχρονη, δυναμική και φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, η Globalsat συνεχίζει να πρωτοπορεί και να οδηγεί τις εξελίξεις στους τομείς της τεχνολογίας και της πράσινης ενέργειας.