40 κορυφαίοι ειδικοί σε Ελλάδα και εξωτερικό συμμετείχαν στις εργασίες του Συνεδρίου «The Future of Healthcare in Greece» 2024, που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στην Αθήνα, καταθέτοντας την  ματιά τους σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την Υγεία. Με κεντρικό θέμα «Shaping a Healthy Tomorrow: The road to value-based Healthcare», το Συνέδριο έδωσε έμφαση στην σημασία της υιοθέτησης ενός μοντέλου υγειονομικής περίθαλψης που εστιάζει στην πραγματική και βιώσιμη αξία για την κοινωνία σε όλο το φάσμα του τομέα υγείας.

Προτεραιότητα του Ομίλου Affidea, του κορυφαίου φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, είναι η ενίσχυση πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την σωστή ενημέρωση γύρω από θέματα προαγωγής της υγείας. Τον Όμιλο Affidea στο Συνέδριο εκπροσώπησε ο Αθανάσιος Λοπατατζίδης, Commercial Executive Director, ο οποίος διετέλεσε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και συντόνισε την ενότητα με θέμα «Ασφάλιση στην εποχή της υγειονομικής περίθαλψης με βάση την αξία».

Μεταξύ των καταξιωμένων ειδικών, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους το Συνέδριο, δύο διεθνούς κύρους κι εγνωσμένης αξίας ομιλητές υπήρξαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι της Affidea. Μάλιστα, πρόκειται για εκπροσώπους δύο από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους της Ευρώπης και στρατηγικούς συνεργάτες του Ομίλου Affidea στους κρίσιμους τομείς της οργάνωσης, διαχείρισης και συντονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών σε εξωνοσοκομειακά προγράμματα που υλοποιεί μέσω του δικτύου του πανευρωπαϊκά.

Ο Laurent Pochat-Cottilloux, CEO Life & Health – AXA- Re μίλησε για την βελτίωση της αξίας που προσφέρεται στους πελάτες από τον κλάδο της ασφάλισης υγείας, ενώ ο Anthony CabrelliManaging Director της BUPA και Non-Executive Director της GeoBlue, πρότεινε πέντε αρχές που μπορούν να βοηθήσουν τους χρηματοδότες και τους παρόχους υγείας να διασφαλίσουν ότι θα μπορέσουν με επιτυχία να μεγιστοποιήσουμε την αξία.