Εξαιρετικά ευοίωνες διαφαίνονται οι προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό το 2023, μετά τη θετική εικόνα του 2022: η πλειονότητα των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων βλέπει τον κύκλο εργασιών της να κινείται ανοδικά, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξάνονται σε σχέση με το 2019 και η σεζόν επιμηκύνεται. Στο πλαίσιο αυτό τα Greek Hospitality Awards 2022 επιχειρούν να εμπλουτίσουν έτι περαιτέρω την πολιτική marketing των τουριστικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέας πελατείας και διατήρησης της υφιστάμενης.

Στον θεσμικό χαιρετισμό που απηύθυνε στο πλαίσιo των Greek Hospitality Awards 2022, o κ. Χάρης Θεοχάρης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα και πρ. Υπουργός Τουρισμού, δήλωσε χαρούμενος για τα διθυραμβικά σχόλια του ξένου Τύπου για τον τουρισμό. “Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία, αλλά με πολύ μεγάλη προσπάθεια, με επιμονή και ένα μυστικό: Στηρίξαμε τους ανθρώπους του τουρισμού στην πιο δύσκολη στιγμή που βιώσανε. Ο τουρισμός αναμφίβολα χτυπήθηκε από τη χειρότερη ίσως κρίση όλων των εποχών. Σταθήκαμε δίπλα στους ανθρώπους του τουρισμού με πολλαπλό τρόπο. Αρχικά, τους στηρίξαμε με όλο το οικονομικό πακέτο στήριξης, αλλά από πλευράς υπουργείου Τουρισμού σταθήκαμε και δίπλα στους συνεργάτες μας από το εξωτερικό-tour operators, υπεύθυνους κρουαζιέρας, travel agents κ.ο.κ. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα μας φέρνουν πολύ κόσμο. Υποσχεθήκαμε σε αυτούς τους ανθρώπους λίγα, αλλά όσα υποσχεθήκαμε τα κάναμε πράξη, κάτι που είχε για εμάς πολιτικό κόστος. Τωρα πια που η κρίση είναι διαφορετικής φύσης, είναι ενεργειακή, ο τουρισμός στηρίζει την ελληνική οικονομία με χρήματα που επιστρέφουν στον ελληνικό λαό”, ανεφερε στον θεσμικό του χαιρετισμό ο κ. Θεοχάρης.

Greek Hospitality Awards 2022_Θεσμικός Χαιρετισμός: Χάρης Θεοχάρης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος & Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ