Νέα πνοή παίρνει το project του office park δίπλα στο Στάδιο Καραϊσκάκη, μια επένδυση που είχε σχεδιαστεί την προηγούμενη δεκαετία, ωστόσο “πάγωσε” λόγω οικονομικών – κυρίως- συγκυριών.

Τότε ο σχεδιασμός της επένδυσης στο ακίνητο-φιλέτο της πρώην ΒΕΛΚΑ είχε ξεκινήσει από J&P DEVELOPMENT και η προσπάθεια αξιοποίησής του έγινε μεμονωμένα. Σήμερα όμως το έδαφος έχει στρωθεί κατάλληλα, καθώς τον Σεπτέμβριο οι όμιλοι AVAX και DIMAND ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην εταιρεία 3V Α.Ε. που είναι κύριος του ακινήτου.

Boost στην επένδυση

Μετά τις εξελίξεις αυτές και με τους δύο μεγάλους ομίλους να κατέχουν πλέον το 70% της 3V Α.Ε. (15% η AVAX και 55% η DIMAND) το έργο ξεκινά από νέα βάση. Ενδεικτικά, η επένδυση αναμένεται να αγγίξει τα 100 εκατ. ευρώ και εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει εντός 2022.

Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 18.730 τ.μ. και βρίσκεται σε κομβικό σημείο, κοντά σε  ΜΜΜ και μεγάλους οδικούς άξονες.

Για την αξιοποίηση του ακινήτου, αξίας 10,25 εκατ., υπάρχει ήδη οικοδομική άδεια για τη δημιουργία συγκροτήματος 4 κτιρίων σύγχρονων γραφείων, συνολικής επιφάνειας 57.450 τ.μ.

Την αρχική μελέτη και σχεδιασμό της επένδυσης το 2007-2008 είχε αναλάβει το γνωστό γραφείο DECATHLON με ειδικό σύμβουλο την GMW από το Λονδίνο.

Πηγή: DECATHLON

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ