Είναι από τους πλέον κινητικούς ‘’παίκτες’’ στο εγχώριο real estate σε όλες τις κατηγορίες ακινήτων, επεκτεινόμενη πλέον με ταχείς ρυθμούς στα οικιστικά ακίνητα αλλά και τη β’ κατοικία.

Ο λόγος για την ολλανδική θυγατρική του ομίλου TEN Brinke στην Ελλάδα που ‘’τρέχει’’ αυτή την περίοδο ούκολίγα projects στην Αθήνα και όχι μόνο. Η ΤΕΝ ΒrinkeHellas έχει στρέψει το ενδιαφέρον της προς τα νότια –αλλά και όχι μόνο- για νέα οικιστικά έργα. Ειδικότερα, ηθυγατρική του  φερώνυμου ολλανδικού ομίλου  αποφάσισε το 2018 να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα οικιστικά ακίνητα, με το πρώτο οικόπεδο που αγοράστηκε για τον σκοπό αυτό στην περιοχή του Ελληνικού, πλησίον του παλαιού αεροδρομίου και την κατασκευή τελικά 15 διαμερισμάτων τα οποία πουλήθηκαν ήδη κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εκτοτε, αγοράστηκαν και άλλα ακίνητα, σε Γλυφάδα και Ελληνικό με αποτέλεσμα τώρα, στα έργα που ‘’τρέχει’’ η εταιρεία αυτή την περίοδο να περιλαμβάνονται στη Γλυφάδα το ‘’Meropis Project’’  και το ακόμη μεγαλύτερο ‘’Αntheon Project’’ συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ. με πισίνα.

Επίσης, στο Ελληνικό η εταιρεία έχει δρομολογήσει την αξιοποίηση οικοπέδου άνω των 2 στρεμμάτων στο ύψος της γνωστής “κόκκινης δεξαμενής” στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, ενώ ένα ακόμη οικιστικό δρομολογείται σε οικόπεδο επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου. Στο στάδιο της ολοκλήρωσης είναι και άλλα έργα σε άλλες περιοχές με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς όπως π.χ. στους Αμπελοκήπους κ.τ.λ..

Το κοινό όπου απευθύνεται η εταιρεία είναι το εγχώριο αλλά και ξένοι αγοραστές που ενδιαφέρονται για κυρίως για αγορές ακινήτων στα νότια προάστια, ενώ στα επόμενα βήματα εντάσσεται και η εξοχική κατοικία, ένας ακόμη τομέας με σημαντικές προοπτικές όπως φαίνεται πλέον από το ενδιαφέρον που εισπράττουν τα μεσιτικά γραφεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ