Συνεχίστηκε η φρενήρης ανάβαση του…αγριοκάτσικου σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα.
Θεαματικό και το χθεσινό άλμα για τη μετοχή της ΚΡΙ ΚΡΙ, καθώς με αυξημένες συναλλαγές ανέβηκε +6,18% στα 5,84 ευρώ, που αποτελούν νέα ιστορικά υψηλή τιμή για μία από τις παραδοσιακές και ….αγαπημένες …επιλογές του banks.com.gr.
  Σε απόσταση μικρότερη των 7 εκατ. από την κορυφή-στόχο των 200 εκατ. ευρώ, που σε πρόσφατους “ψιθύρους” είχαμε θέσει για την σερραϊκή εταιρεία.
   Με την αγορά να έχει υποδεχθεί θετικά τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου η θέση της εισηγμένης στο χρηματιστηριακό ταμπλό ενισχύθηκε ανάλογα των μεγεθών.
    Κύκλος εργασιών στα 27,45 εκατ.€ (από 21,85% αυξημένος 25,6%), λειτουργικά κέρδη στα 4,48 έναντι 4,01 εκατ., καθαρά κέρδη 2,66 εκατ. € από 2,29 εκατ. €.
     Στην εγχώριο αγορά γιαουρτιού οι πωλήσεις της ΚΡΙ ΚΡΙ αυξήθηκαν 24,8% φθάνοντας τα 12,2 εκατ. Ευρώ.
Επίδοση, που οφείλεται στη μεγέθυνση της αγοράς (κατά +5,8%), στην ενίσχυση του μεριδίου αγοράς των επώνυμων γιαουρτιών καθώς και στην αύξηση των πωλήσεων ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων.
    Το μερίδιο αγοράς των γιαουρτιών της εταιρείας ανέρχεται  σε 16,6% διατηρώντας τη 2η θέση της αγοράς (στοιχεία IRI σε όγκο, Μάρτιος 2020).
     Στις δε εξαγωγές η συνολική αξία σε πωλήσεις γιαουρτιού ξεπέρασε τα 12,2 εκατ. Ευρώ αποτελώντας, πλέον, το 50% της δραστηριότητας στον τομέα των γαλακτοκομικών.
     Σε κάθε περίπτωση οι τακτικοί αναγνώστες του ΧΡΗΜΑ WEEK (πρωϊ κάθε Τρίτης) θα πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι, καθώς η μετοχή του ΚΡΙ-ΚΡΙ φιγουράρει, σχεδόν κάθε εβδομάδα, στις επιλογές του χαρτοφυλακίου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ