• “Αγαπημένη μετοχή η ΚΡΙ ΚΡΙ, που δεν μας διέψευσε τα τελευταία 20 χρόνια, που την έχουμε στα χαρτοφυλάκιά μας…”

το μότο του Ηλία Ζαχαράκη (Fast Finance) του πρώτου ο οποίος (από κοινού με τον Λουκά Παπαϊωάννου) “ανακάλυψαν την σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία.

Πέρασε από περιπέτειες φωτιάς στο εργοστάσιό της, ενώ στην διάρκεια της κρίσης συνέχισε να αναπτύσσεται, κάτι που ήταν πολύ σπάνιο για εισηγμένη.

Έχει καταφέρει μεγάλο ποσοστό του τζίρου της να είναι από το εξωτερικό, ενώ ήρθε η ώρα να πατήσει το πόδι της με 6 νέους κωδικούς, κάνοντας μία νέα αρχή στην Αγορά της Αμερικής.

Το νέο μπορεί να μην αποτυπώνεται-προσώρας- στην διάσταση του αλλά παρόλα αυτά, αν κάποιος δει τον τζίρο στο γιαούρτι εκεί θα καταλάβει ότι σε βάθος χρόνου μπορεί να ξεπεράσει όλο τον υπόλοιπο τζίρου του εξωτερικού και μάλιστα εύκολα.

Η διοίκηση Τσινάβου πιστή στο όραμά της να προβάλλει δυναμικά την ελληνική διατροφική κληρονομιά σε ολόκληρο τον κόσμο, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ, ξεκινώντας τη διαδρομή της από τα σούπερ μάρκετ του Τέξας, με όχημα το μοναδικό Greek Frozen Yogurt.

Σύμφωνα με τον Διευθυντής Εξαγωγών της ΚΡΙ ΚΡΙ Ανδρέα Μυλωνά

  • “… είσοδός μας στις ΗΠΑ αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας και πιστεύουμε ότι το προϊόν μας θα κερδίσει την καρδιά των Αμερικανών καταναλωτών…”

Εως τα 12,55 ευρώ, στην χθεσινή συνεδρίαση, μόλις 0,05 από το ιστορικό υψηλό (των 12,60) με νέα άνοδο 1,23% και συναλλαγές 28 χιλ. τμχ.
Αποτίμηση 408,3 εκατ. ευρώ. Στο +28,01% από την αρχή του έτους