14.1 C
Athens
19 Απριλίου 2021, Δευτέρα
Αρχική Ετικέτες GDPR

Ετικέτα: GDPR

Τι αποκαλύπτει έρευνα του ΣΕΒ για τα δυο χρόνια εφαρμογής της GDPR

Μεγαλύτερη βεβαιότητα και ασφάλεια για το επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων στον οργανισμό τους νιώθουν πλέον οι επιχειρήσεις, ύστερα πλέον από 2 χρόνια εφαρμογής της GDPR

Γ. Κύρτσος: Να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία Blockchain για Έγκυρα Πιστοποιητικά test CoViD

Η γνησιότητα των πιστοποιητικών για τεστ COVID-19 είναι ένα θέμα που προκαλεί σοβαρή ανησυχία σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ

Τι μάθαμε από τα δύο χρόνια εφαρμογής GDPR

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR - General Data Protection Regulation) έχει μπει τα τελευταία δύο χρόνια στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Δυο χρόνια GDPR: Τι βελτιώσεις προτείνει η Insurance Europe

Δυο χρόνια ζωής κλείνει σε λίγες ημέρες ο Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και ο  Σύνδεσμος των (αντ)ασφαλιστικών εταιρειών της ΕΕ Insurance Europe περιγράφει σε κείμενο θέσεων

PRIORITY και ΟΤΕ ανέλαβαν το μεγαλύτερο GDPR έργο στην Ελλάδα για την «Ελληνικό Κτηματολόγιο»

H PRIORITY ΑΕ (www.priority.com.gr), η πρωτοπόρος εταιρεία συμβούλων οργάνωσης και πληροφορικής, αναλαμβάνει, ως Ένωση

Cyber Insurance: Καλύπτουν οι ασφαλιστικές τα διοικητικά πρόστιμα;

Στο αχανές πεδίο του κυβερνοχώρου και των νέων αναδυόμενων απειλών που ελλοχεύουν οι εταιρείες καλούνται να προστατευθούν

Πρόστιμο σε ασφαλιστική εταιρεία για παράνομες προωθητικές ενέργειες (ICO)

Πρόστιμα συνολικού ύψους 120.000 λιρών (περίπου 136.500 ευρώ) επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του Ηνωμένου Βασιλείου (Information Commissioner Office – ICO) για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων

Η σχέση των Ελλήνων καταναλωτών με τα προσωπικά δεδομένα – Τί ζητούν για να...

Οι Έλληνες καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν τα προσωπικά τους δεδομένα, εάν αυτό οδηγήσει στη λήψη προσωποποιημένων υπηρεσιών

GDPR- Πόσες ελληνικές επιχειρήσεις συμμορφώθηκαν με τον Κανονισμό;

Το έτος 2018 σημαδεύτηκε εκτός των γεγονότων της επικαιρότητας, και από την Gdpr - φρενίτιδα.

GDPR από τη θεωρία στην πράξη: τι ακριβώς πρέπει να κάνουν οι επιχειρήσεις;

Παρά τον καταιγισμό επιμορφωτικών σεμιναρίων και την ισχύ του Κανονισμού ήδη πλέον του ενός μήνα, σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις δεν έχουν ξεκινήσει καν την προσπάθεια εναρμόνισης και συμμόρφωσης με τον Κανονισμό

Μπορεί να φτάσει και το 20% το επιπλέον κόστος/επιβάρυνση λόγω GDPR.

Το νέο πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων/ General Data Protection Regulation μπορεί να ισχύει από την 25 η Μαίου, με την πλειονότητα των επιχειρηματιών, επαγγελματιών να "τρέχουν και να μην φτάνουν"

Μειωμένη η ενασχόληση των οργανισμών παγκοσμίως με την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Η κυριαρχία των δεδομένων (data) στην σημερινή εποχή, έχει οδηγήσει στην άρρηκτη σύνδεση της ιδιωτικότητας, της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης τα οποία αποκτούν ολοένα...

Η Attica Bank για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων

Η ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, προσαρμόζει τις διαδικασίες της που αφορούν στη συλλογή και περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων των πελατών της,

Ο GDPR θα αλλάξει την καθημερινότητά όλων των εταιρειών από 25.5.2018. Είναι έτοιμες για...

Ο νέος κανονισμός της ΕΕ για την προστασία προσωπικών δεδομένων, γνωστός ως GDPR (EU 2016/679), ο οποίος τίθεται σε ισχύ από 25.50218, θα αλλάξει την καθημερινότητα εταιρειών, οργανισμών αλλά και των Ευρωπαίων πολιτών

Η CCG Advisory διοργανώνει GDPR Compliance, Data Incident Management & Cyber Insurance Workshop

H εξειδικευμένη εταιρεία συμβουλών CAPITALS Circle Group (CCG), διοργανώνει σε συνεργασία με τις εταιρείες ασφαλιστικών συμβούλων Cromar & Polaris στην Αθήνα στις 23.5.2018 (17.00) δωρεάν εξειδικευμένο σεμινάριο συμμόρφωσης

Σ.Π.Α.Τ.Ε: «Νέοι κανόνες και οδηγίες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση»

O Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής«Σ.Π.Α.Τ.Ε» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νέοι Κανόνες και Οδηγίες για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση» στο Ξενοδοχείο Divani Caravel

GDPR: Το τέρας έχει πρόσωπο, τι μπορούν να κάνουν οι ασφαλιστικές

Mέγα θόρυβο  δημιουργούν οι συνεχείς εκδηλώσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR), όπως αυτή διαφαίνεται μέσα από την ‘ξύλινη γλώσσα’ των ευρωπαίων γραφειοκρατών

Σεμινάριο για στελέχη Πληροφορικής: GDPR & Data Privacy Program Implementation Workshop

Τι επιπτώσεις έχει η εφαρμογή του GDPR για τους επαγγελματίες πληροφορικής, ασφάλειας πληροφοριών, διαχείρισης κινδύνων καθώς και τους εσωτερικούς ελεγκτές

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ